Vreau să mulțumesc întregului personal al unității de ardere! Așa cum am fost acceptat ca o atentie tratament, îngrijire și abordare profesională la cel mai înalt nivel. Am primit cu arsuri și în departamentul de primire au manipulat în condiții de siguranță și profesional. Vă mulțumim! Apoi resuscitare, gândit să meargă nebun, datorită personalului de îngrijire intensivă, și apoi la secția generală, există, în general, a mers la recuperare! Mulțumiri speciale pentru medicul meu Elena Alexandrovna Zhirkov și Mihail Vladimirovici. Mulțumesc. mai departe ›
7/13/2107 solicitat să examineze fiica în vârstă de 10 ani, pentru a arde mâna stângă (Ea se bombardată cu apă caldă). Am fost refuzat formularea - copiii nu sunt în căutarea, trebuie să contactați GBUZ DGKB № 9. G. N. Speranskogo. La Spitalul de Copii am acceptat în mod natural și a spus că, de fapt, în cazul în care acestea sunt accesate de către adulți cu arsuri, ia asupra faptului și fără plângeri cu privire la vârsta. De asemenea, Speranskii fără tragere de inimă pentru „colegii“ a indicat că „cu siguranță bandajul s-ar putea impune.“ Pe scurt, au transformat. mai departe ›
Am ajuns la spitalul din 11-30. Trei ore au trecut, nu putem stabili în ce departament ar trebui să fie pus. Când întrebați un medic de ce atât de mult timp pentru a auzi răspunsul că ei nu știu cât de repede. Deci, poți muri în departamentul de urgență și nu au fost incluse în cameră. Timpul se scurge și nu le pasă deloc.
Primit 4/25/17, 4/27/17 evacuate. Head. Departamentul de medic Mokrousova MM Zubanova NN / 12050-17 / atitudine teribil la pacienți. Curățarea spațiilor nu se face deloc. Nu a fost observată la pacienții sub picurator. Dacă nepoliticos sau nu mănâncă, nu prescrie sau să injecteze medicamente necunoscute. La certificatele de descărcare pentru a scrie ceva care li se potrivește. Concluzie: este mai bine să moară acasă.
Se pare ciudat că Sklif livrate persoanelor fără adăpost și bețivi. Nu spun că nu ar trebui să fie tratate. Faptul este că, atunci când apelați o ambulanță, în Sklif nu norocos. Și un alcoolic - peste tot în felul nostru. De ce? Și am niște nefericiți 56 sau 4 Gradsko. Poate, atitudinea personalului și săraci în Sklife (și, în cazul în care este bine?), Dar cel puțin la nivelul de diagnostic. Și în aceste spitale nici o relație, nici un echipament. Chiar și după standardele de astăzi a început în 3 zile. Complet înnebunit. Vindecat, s-ar putea gândi la ea. mai departe ›
Mama mea a pus diagnosticul greșit în ICU. Tratamentul incorect atribuit, păstrate legat, cu o pneumonie puternică nu este luată la unitatea de terapie intensiva.
Scrierea către neurochirurg - (495) 680 7854. Pentru telefon poate nu două zile (joi și vineri). Presupunem că e mai bine. Abții de la a vizita acest magazin. Rușine pe tine, moscoviții!
Eu cred că neglijența medicului curant Karamysheva Ruslan Abdrahmanovich, nepăsarea și nesimțirea a personalului medical, asistente medicale departament primul neurochirurgie, care au de mult timp secretari devin, completarea documentelor de la intrarea (pe un ajutor pentru pacient, și nici o întrebare nu dozovetes) au părăsit mama șansă de viață. Mama a venit în Sklif cu neuroma acustice, a venit peste picioarele lor, o operațiune am așteptat timp de trei luni, în cadrul contingentului. Când am întrebat dacă este posibil să se facă o astfel de operațiune. mai departe ›
atitudine Ugly pacienților, atât din surorile. Și doctorii. Pentru a apela sora lui și să ceară o lovitură, care este înregistrată în atribuirea, trebuie să dai drumul 500-1000 de ruble. Medicii aproape niciodată vin. Deci, despre atitudinea. Omul a lovit vezica biliara Sklife, departe de vârstnici. A făcut, mulțumesc lui Dumnezeu, tehnica laparoscopică și nu cu tub abdominale. Dupa operatie a fost aruncat în Casa, și nimeni nu a venit la el, fără surori, doctori. Surorile cu orice cerere, pur și simplu nepoliticos. Ar trebui să plătească pentru tot. Oroarea!
În plus față de starea de la spital nu are nici o! Medicii oameni iresponsabili posibil, pentru a lua toate aceste! Asta deși, ceva a avut nevoie să hartuiti, așa cum se spune - nu există nici bani, la revedere. De fiecare dată când vorbesc cu medici diferite și fiecare a vorbit propria lui! Deci, aici, în acest spital niciodată nu a făcut! În cazul în care se rostogoleste medicina, toate care striga atât de tare! Găsiți 100 de motive pentru a face nimic! Mi-ar arăta dacă rodstvennichki dumneavoastră pune ca și cum ai fugit!
Așa cum m-am gândit la celebrul Institut Sklifosovsky gastro cel mai bine si colonoscopie, t. Pentru a. Încredere întotdeauna experiența medicilor care lucrează în spital. Am făcut-o pentru o taxă și se așteaptă foarte puțin bani un pic mai bune condiții. Începeți cu a spune cel mai puțin necuviință în direcția de proiectare și de plată. Apoi m-am dus în comun coridor cu toți ceilalți locuitori ai spitalului (nu doresc să fie părtinitoare, dar cele mai multe dintre ele arata ca vagabonzi si alcoolici), care a avut destul de așteptare pentru cauza. mai departe ›
Îndemn să înțeleagă situația, despre mitocănesc, indiferența. Neurochirurg doctor Kazakova E. Yu se comportă abominabil față de pacienți și rudele lor. Mama este în departamentul pentru o lungă perioadă de timp. Ieri a fost făcut de examinare și are o zi este și nu este luată nici o acțiune. După examinarea, mama mea o lungă perioadă de timp pentru a intra în contact (sondajul a fost complicat chiar și ne-a chemat și a avertizat că consecințele ar putea fi după el), I. mai departe ›
7/13/2107 solicitat să examineze fiica în vârstă de 10 ani, pentru a arde mâna stângă (Ea se bombardată cu apă caldă). Am fost refuzat formularea - copiii nu sunt în căutarea, trebuie să contactați GBUZ DGKB № 9. G. N. Speranskogo. La Spitalul de Copii am acceptat în mod natural și a spus că, de fapt, în cazul în care acestea sunt accesate de către adulți cu arsuri, ia asupra faptului și fără plângeri cu privire la vârsta. De asemenea, Speranskii fără tragere de inimă pentru „colegii“ a indicat că „cu siguranță bandajul s-ar putea impune.“ Pe scurt, au transformat. mai departe ›
Vreau să mulțumesc întregului personal al unității de ardere! Așa cum am fost acceptat ca o atentie tratament, îngrijire și abordare profesională la cel mai înalt nivel. Am primit cu arsuri și în departamentul de primire au manipulat în condiții de siguranță și profesional. Vă mulțumim! Apoi resuscitare, gândit să meargă nebun, datorită personalului de îngrijire intensivă, și apoi la secția generală, există, în general, a mers la recuperare! Mulțumiri speciale pentru medicul meu Elena Alexandrovna Zhirkov și Mihail Vladimirovici. Mulțumesc. mai departe ›
Am ajuns la spitalul din 11-30. Trei ore au trecut, nu putem stabili în ce departament ar trebui să fie pus. Când întrebați un medic de ce atât de mult timp pentru a auzi răspunsul că ei nu știu cât de repede. Deci, poți muri în departamentul de urgență și nu au fost incluse în cameră. Timpul se scurge și nu le pasă deloc.
Primit 4/25/17, 4/27/17 evacuate. Head. Departamentul de medic Mokrousova MM Zubanova NN / 12050-17 / atitudine teribil la pacienți. Curățarea spațiilor nu se face deloc. Nu a fost observată la pacienții sub picurator. Dacă nepoliticos sau nu mănâncă, nu prescrie sau să injecteze medicamente necunoscute. La certificatele de descărcare pentru a scrie ceva care li se potrivește. Concluzie: este mai bine să moară acasă.