Metodele sunt prevăzute pentru prelucrarea ambelor holuri mici și mai spațioase. Mi-a plăcut diferitele opțiuni pentru scaune. Dar de multe ori acest lucru nu este un element important în interior. utilizarea non-standard a anumitor elemente, precum și idei de decor originale vor ajuta decora sala mare.
Hol pentru mine a fost întotdeauna un punct dureros - locul este mic, și aveți nevoie pentru a pune o mulțime de lucruri. Cu toate acestea, datorită acestui articol, am fost convins că a face acest lucru nu este întotdeauna posibil, și de modul în care au găsit pentru mine câteva idei interesante.
Sunt de acord, acum în magazine de mobilier toate tipurile de rafturi, console, mese și alte alegere mare, dar face o alegere interesantă și scrie achiziționarea lui în interior, astfel încât părea elegant permite să nu toată lumea. Designeri semenii, de la lucruri simple, crea interioare magnifice.
Pentru hol nu a fost ca un depozit de pantofi si imbracaminte din toate anotimpurile, bun pentru a avea un sistem de stocare adecvat, și apoi, în foarte la îndemână această colecție, mai ales sertarele pe scări mi-a plăcut. Aranjament rațională a unghiurilor holurile devine similar cu art.
colțuri în decorarea interioară este într-adevăr de îngrijorare pentru mulți. Vă mulțumim pentru selecție. Designeri semenii, nu va permite golfului sau o bucată de pătrat. Mi-a placut ideea de a în cazul în care colțurile sunt decorate nu numai frumoase, dar, de asemenea, funcțional.
Mama sa luptat mult timp cu colțul din hol: și a pus dulap, și picturi spânzurat. Ne-am oprit pe dulap și o vază de flori. Unghiuri în hol - uneori provoca într-adevăr o mulțime de dureri de cap. Se pune lăsat gol nu doriți, iar mobilierul nu este pentru toată lumea.
Ergonomia și practic în hol interior - acestea sunt cele două principii principale. Acest spațiu ar trebui să se stabilească fie rațional, cu un maxim de confort și economie de spațiu. Și, desigur, face o impresie! Coridorul de conducere din hol spre camera - este într-un fel o carte de vizită la domiciliu.