15 foi de machiaj ieftin extrem de util pentru machiaj ochi

fete ne înconjoară o astfel de cantitate mare de informații legate de make-up și zona de frumusețe, care, uneori, se poate îneca doar în fluxul de viață hacking, sfaturi Masthev și frumusețe favorite. Dar, în ciuda acestui fapt, încă nu știu cum să atragă săgeți drepte și nu se pot rezolva divizia cu umbre pentru ochi. Am adunat cele mai necesare make-up Cribs, care cu siguranță va face din tine un Bachelor of Science frumusete!

1. Să începem cu elementele de bază. Această varietate de perii pentru ochi și funcții:

2. Această excursie scurtă în felul schotochek rimel:

3. Nu știi ce fel de creion de culoare pentru ochi pentru a alege? Această foaie de ieftin vă va ajuta cu siguranta!

Punct de reper pentru culoarea ochilor și nuanța pielii.

4. Dar ce fel de shooter acolo! În toate ocaziile :)

5. Cea mai bună combinație de nuanțe de orice ochi culoarea ochilor umbra a face un guru de culoare.

7. Și acest lucru este ușor de făcut pisica machiaj frumusete Megan Fox.

8. Un astfel de machiaj luminos canar va inveseli chiar și cea mai ploioasa zi!

9. clasic Smokey - una dintre cele mai dificile tipuri de machiaj, dar ghid pas cu pas vă va ajuta sigur:

10. Și, de asemenea, puteți adăuga o culoare Smokey pic:

11. Daca esti un fan al paiete, aceasta nu este o problemă.

12. Se pare că ceva complex cosmic, dar, crede-mă, vei reuși și machiaj de seara. Doar uita-te la acest albastru electric și violet această primăvară!

13. Și aici este make-up cu accent pe săgeata:

14. De fapt, pentru a face un machiaj în nuanțe de apus de soare este mult mai ușor decât pare la prima vedere.

15. este nevoie verde să fie atent, dar, de asemenea, imaginea frumoasă se poate dovedi la el:

Utilizați sfaturile noastre și să fie convingătoare în fiecare zi!

articole similare