15 cele mai bune citate din film - babe

1. Vei fi atât de bine că nu vrei să mă lase să plec.

2. Chiar și cele mai inteligente pot fi probleme atât de stupide ca legarea cravată, de exemplu.

3. - Ai întârziat!
- Arăți superb!
- Ești iertat.

4. Ea a intrat de pe stradă în viața lui și mi-a furat inima lui.

6. Știi, atunci când oamenii asculta la operă pentru prima dată, acest lucru este ceva extraordinar. Ei place sau nu imediat. Dacă le place odată ce acestea sunt toată viața va iubi opera. Și dacă nu - atunci ei pot învăța să-l aprecieze, dar Opera nu a devenit o parte a sufletului lor.

7. - Dragă, îți place?
- Da, eu doar nu pot descrie!
- Ce a spus?
- Ea a spus că ia plăcut pizzicato vioara.

8. săraci mai ușor să crezi.

Scena cu trântind cazului a fost improvizat Gere și Roberts râs a fost absolut natural. Cineaștii-a plăcut atât de mult încât au decis să-l părăsească.

9. - Știi, să ma uit la filme vechi toată noaptea. Vom fi în pijamale uit la TV ...
- în pijama?
- Asta e. Nu vom face nimic, și vom sta în continuare, cum ar fi legumele în grădină.

10. Mă poți plăti în avans ... ca să spunem așa, pentru a sparge gheața dintre noi.

11. Ai potențialul. Si nu lasa pe nimeni spun altfel

Când filmați scena în care Julia spune că ea vrea să fie o printesa care salveaza din turnul nu a fost scris încă încheierea filmului în cazul în care Edward „salveaza“ Vivien.

12 - Dle Lewis, eu pot vedea cum obscen suma pe care sunteți dispus să-și petreacă: indecentă sau extrem de obscene?
- un flagrant obscen.
- Ce om!

13. - Am fost aici ieri, și nu ai vrut să mă servească. Faci primi un comision din vânzări, nu?
- Da.
- Deci, ești foarte greșit ieri. Trebuie să merg la cumpărături.

14. - Și asta a fost după ce a salvat-o?
- Ea la salvat.

15 - Nu mă cunoști, unii oameni sunt pur și simplu șocante.
- Ai noroc că nici măcar nu surprinde.

articole similare