Câștigătorul principal și cel mai bun prieten al omului, locul 1
Foto: Maria Davison Ramos, Portugalia
„Cel mai bun prieten Girl“
Dog: Yzma, câine de salvare rasa mixta
Cel mai bun prieten al omului a fost folosit să pozeze pentru aparatul de fotografiat. fotografi profesioniști și amatori fac nenumărate fotografii pentru animalele lor cu blană - cu excepția cazului în care acestea pot fi blamat pentru asta?
Unele nuanțe de comportament ale animalelor de companie noastre este cel mai bine pentru a transmite imagini artistice animale. Câini - mult mai similare la om decât alte animale, motiv pentru care portretele lor, astfel amintind de portrete de oameni.
Pentru a demonstra acest lucru - la concursul anual „Dog Fotograf al Anului“ selectat cele mai bune fotografii. Concurența a stabilit caritate britanic Kennel Club si participa la câine acolo de toate vârstele, rase și dimensiuni.
Fiecare dintre portretele evidențiază însăși esența câine - acestea sunt jucăuși, dar pot fi grave si chiar foarte, ajuta oamenii să devină prieteni și însoțitorii noștri.
În acest an, Maria Davison Ramos a câștigat premiul principal la concurs. Munca ei poate incalzi orice inima - catelus sta langa picioarele bărbatului. Câine și om - au o relație specială, ele pot fi prieteni.
Sama Maria Davison Ramos spune că pentru ea ideile cele mai interesante pentru fotografii - atingând și reale, nu pus în scenă. Și este - una dintre acele imagini. Un pic despre eroii fotografie. Numele Dog Yzma, și Mary prietena tocmai a luat eu.
„In timp ce am fost pe chat în bucătărie, am făcut doar câteva fotografii rapide. Atmosfera și lumina de la acel moment erau departe de a fi ideale, dar nu ma opresc. Ca rezultat - Sunt mândru de această imagine ".
Și aici sunt unii dintre câștigători.
Concursul anual „Dog Fotograf al Anului“ - aceasta este imaginile cele mai bune, care arată că este - relația dintre om și câinele lui.
Foto: Lucy Charman, Anglia
„Toată lumea plasat“
Câini: Cammy, Smudge, Nellie, Cary și Caper- engleză Spanieli
câine portret, locul al doilea
Foto: David Yanez, Anglia
"Sleeping Tiger"
Dog: Raymond, Gray Hound
Oldies, locul al doilea
Foto: Igor Abramovich, Anglia
„Viața“
Dog: Rex, rasă necunoscută
PUSH „Like“ și de a primi doar cele mai bune poziții în Facebook ↓