100 din Regulamentul de punk - rock, română - la - la - I

100 din Regulamentul de punk - rock, română - la - la - I

01. Întotdeauna trage bani. În aer liber de contact oameni calea „Ai o schimbare? "

02. Pe bani nastrelyal pentru a cumpăra alcool în farmacie, și se diluează cu apă. Acum puteți bea.

03. Când nazhroshsya, du-te acasă, fără a ajunge la câțiva metri de casă, sub un tufiș Poss, și du-te la culcare chiar în băltoacă.

04. Dacă, cu toate acestea, a decis să vină acasă, îmi amintesc, peste pragul casei trebuie să fie sigur să se târască. Aceste golani târî până acasă!

05. În dimineața când te trezești, asigurați-vă că pentru a apela reciproc golani pe care le bautura în ajunul și discuta în detaliu buhalovka ieri dumneavoastră.

06. Aranjați următoarele buhalovka.

07. Amintiți-vă, hainele ar trebui să șoc pentru toată lumea, chiar mai rece este dacă acesta va fi un soc, prietenii Pankow.

08. Șeful o dată tăcut, nu prichosyvaysya.

09. Cine a spus că trebuie să se spele la toate.

10. Cine a spus că haznaua în apartament trebuie să fie, într-un anumit loc. Este coliba ta, Sri unde doriți.

11. Amintiți-vă quiche este rahat. Dacă întreabă: „De ce rahat Quiche? „Răspunde-mi în tăcere, și se confruntă în mod convingător surprins.

12. Amintiți-vă cea mai tare punk este Pürgen și Eksploited. Nici unul dintre aceste grupuri de concert nu trebuie sa ratati.

13. Toate punkiștii sunt foarte respectat Pistols basistul Sex. Cum ei cred că este rece, pentru că este foarte băutură rece, și a murit de un medicament. Această cunoaștere de el, este de ajuns.

14. Fii prieten cu toate punkerii vodca plecat și bere, o dată nu fi lacom.

15. În conversație, mai mult mama, interpun badword distorsiona peste tot limba română așa cum doriți. Abrupta contezi, mai abruptă te uiți.

16. Începe să se gândească la punk lui - grup. În care va fi capabil de a spune oamenilor despre opiniile și protestul lor.

17. Razvedi Rodak pe computer și conectați la Internet.

19. Toate forumurile punk pentru a crea astfel de subiecte: "! Decl sucker" "Kish atstoy", "Pops atstoy" etc.

20. jiving în camere de chat peste tot.

21. Trebuie să fii analfabet.

22. face toate obiectele din casa scrumierele.

23. Casa trebuie să păstreze un stoc de sticle goale lângă baterie, pe care le puteți închiria, și să cumpere mai mult bere.

24. Părinții nu trebuie să înțelegi. Toată lumea spune că părinții nu te înțeleg.

25. În școală sau colegiu, nu ar trebui să fie prieteni, trebuie să sari toate. Acestea sunt prietenii tai, doar punk - concerte.

26. Dacă vă place fata, si se pare curat, înseamnă pentru tine că ceva este greșit.

27. Fa fetele trebuie să fie de sex feminin comisioane punk. De exemplu. "Malvina", "Maria", "Nancy."

28. De la fetele trebuie să puti la fel de mult ca și de la tine, dar într-un miros diferit. Acest lucru este de a se asigura că, atunci când sunt împreună, mirosul va produce o reacție chimică, și le puteți ucide rapperi și Gopnik.

29. Ei bine, care a avut deja o idee despre trupa?

30. Marca de grup punk. Este foarte simplu. Nu este nevoie să învețe ce să nu joace. Ai nevoie de doar trei acorduri.

31. Găsiți un alt 2-3 golani care doresc să creeze un grup. Ei știu cum să joace, nu prea sigur. Sarcina ta este acum să vină cu un nume pentru grup, și toată lumea se vorbește mereu despre asta.

32. Du-te la club, și să cadă de acord asupra concertul lor, va trebui să dea un pliant.

33. Se împarte afisul cu restul trupei, și să le predea la toată lumea cu căruța „Dacă ți-e dor acest concert, veți pierde toate noutățile în această viață.“

34. În ceea ce la concert va fi un cuplu de zile, va trebui să aranjeze o repetiție, și scrie câteva cântece. Vă avertizez o dată, este un hemoroid complet.

35. Ia mai serios la pasul 34. Tu ar trebui să decidă ce fel de punk vei juca. Există două opțiuni. 1. 2.Pop Hardcore Punk. Dacă alegeți opțiunea 1, apoi dribbling astfel de cântece „Ne-am băut“ „Deputații bitch“ „bani murdari“, dacă vsodki alege opțiunea 2, apoi numele pieselor sunt „de primăvară“, „Ochii ei“, „Bere“.

36. Când este data, primul concert, apărut pe scenă, și vorbire foarte neinteligibilă rosti un astfel de coș, „Imi pare rau, toate îmbete și să trăiască otmenyaetsya. „Crede-mă, acest subiect este o plimbare de două ori mai mulți oameni vor veni concert viitoare.

37. Puteți lua o pauză de la cariera sa muzicală, prima etapă este de peste.

38. Acum trebuie doar să thump cu grupul său la restul punkiștii, realizezi ca esti trupa foarte cool.

39. Contractul cu clubul de pe a doua noapte. Și ia mai multe pliante. Ai nevoie de ele.

40. Să-L afisul acelorași oameni, și că, la primul concert. dar pentru 2-3 bucăți fiecare.

41. Aranjati repetiție din nou. Acționați mai mult pe melodii.

42. În ziua concertului, nazhrites, așa cum ar trebui, și adormi în vestiar.

43. Când va veni rândul tău să acționeze, să se târască afară pe scenă și începe să strige obscenități în microfon.

44. Nenad tunes în sunet, doar începe să ciugulească pe instrumente. Sala vseravno toate buhie. arată-le răcoarea hack.

45. Are bas-ul ar trebui să fie basuha otklyuena, și el trebuie să-l continuu lovind, și să facă o față surprins. (Așa a făcut pistoale Sid).

46. ​​În cazul în care o națiune nu reacționează la grupul dvs., executați aceste căruțe în microfon, „Tu nu sunt reale golani Che?“ „Tu Che la matineu copiilor?“, „Hai tronc.“.

47. Dacă după concert vă va aștepta Gopnik, du-te pe toată mulțimea, atunci ei nu vor veni înapoi.

48. După concert nu a venit acasă câteva săptămâni, poputeshestvuy în România, se întâlnesc punkisti din alte orașe, ne spune despre grupul tău.

49. Este timpul pentru a învăța câțiva termeni de punk:

„Zi și noapte“ - Dacă vrei ce-ai fi luat undeva, cere să introduceți

50. începi să te gândești la primul album.

51. Spune grupului să scrie cântece. Pentru albumul ar trebui să fie de aproximativ 14-17 de melodii. Poate fi mai scurt.

52. Nu știu în cazul în care pentru a obține bani pentru scris.

53. Este timpul repeți, pentru că a doua zi după ziua de mâine pentru a înregistra un album.

54. a semnat deja? Nishtyak!

55. Acum trebuie să vină cu un nume pentru un album punk, aceste opțiuni se potrivesc, „Nu-mi pasă“, „Du-te la ...“, „La naiba!“. Dacă joci pop punk, va trebui să vină cu numele de un pic mai complicat.

56. Cere ce - un alt subiect pe care îl trage capacul, îi plătească o bere.

57. Acum, face mai multe copii ale albumului tău și să dea totul.

58. Tratatul privind urmatorul concert cu clubul afisul pe care nu-l poate lua, și astfel încât oamenii vor veni.

59. prischlos timp pentru a conduce un fir al grupului pentru buhalovo.

60. În timpul concertului, spuneți-mi că ai dat afară de un participant, și se presupune că, acesta este ultimul concert.

61. După concert, după ce a venit acasă, cheamă toți membrii grupului, și să raporteze că aveți de gând departe de grup.

62. Este un păcat, dar grupul este desființată.

63. Salvați albumul ca un suvenir, el util atunci să vorbească despre „cum ai fost un derbedeu real și ce fel de muzica te joci.“

64. Acum, începe să thump de trei ori mai puternic decât înainte, putem avea nu numai cu trupa sa.

65. Pot tine din nou, poputishestvovat în România.

66. Poate ar trebui să meargă la medicamente, acid sau nonsens? Și obosit vodca.

67. Walk la toate concertele punk, și zatsenivat alte grupuri de tineri.

68. Nu uita să doarmă în tufișuri, și târî până acasă.

69. Acum, pe Internet, poti arata mult mai rece, pentru că ai avut un grup. Deci, pentru a frotiu toate forumurile și camere de chat.

70. Nu uita să scrie melodii noi, poate soberosh banda de talie.

72. Nu-mi pot explica ce este ideologia.

73. scrie un cântec despre masturbare, pentru că este un subiect familiar?

74. Chiar obosit ca să trăiască? Stai, ești un golan!

75. Crezi că e timpul pentru a obține un loc de muncă reală?

77. Orașul tău preferat este Londra.

78. De ce? Pentru că acolo a trăit Sid Vicious!

79. Creați propriul dvs. site-ul punk cu un forum de pe Internet. Vă invităm pe toți pe site.

80. La site-ul lasa in jos melodiile grupului, și fotografii în cazul în care trupa thumps.

81. are un interes în trupa de punk puțin cunoscută, trebuie să devină un punk subteran.

82. Nu uita că Boh este Sid Vishes.

83. Când te întâlnești cu punkiștii mai mari, Cap bisedu despre „mort Kenedys“. Acesta este un astfel de grup. Adulții luați golani în lor stau afară, și te va respecta ceea ce știți că un astfel de grup.

84. Tânăra punk, spune cum concertele, și la fel ca toți trăiesc în timpul de golani.

85. Vindem chitara, o campanie de ea nu ar fi de folos.

86. Nu uitați să spun tuturor că nu înțeleg care nu sunt.

87. Ai nevoie pentru a determina în cele din urmă ideologia sa. Intreaba-te, „Ce zaklyuchaetsya protestul meu?“

88. continuă să rupă sistemul.

89. Pe Internet pentru a frotiu un punk tânăr, le spun că ei sunt perdanți, și faptul că grupul lor este rahat, și spune-mi despre grupul tău. De multe ori toate cărucioarele izgonește despre grupul său. Deci, vei fi respectat mai repede.

90. Închide baia, preparate injectabile heroină. Moartea ta va fi prezent, punk, dacă te îneci vmazat, sau din cauza unei supradoze.

91. Vrei să mori?

92. Aranjați să lucreze atunci.

93. În activitatea dumneavoastră, puteți continua să protesteze, crede-mă.

94. Dacă sunteți în dragoste, scriind câteva cântece despre dragoste. (Dacă nu ați vândut chitara.)

95. Trebuie să aveți pohuyu deloc ca înainte.

96. Poate ai Sid Vicious.

97. Du-te la doctor, trebuie să vindece. Să vypeshet cursul de tratament, dar că va muri.

98. Vindem TV, nu aveți nevoie de ea, cumpara medicamente, sanatatea ta, foarte cocoșilor.

100. Ei bine făcut, tu ești un golan adevărat!