Cui îi place să ne înșele? Nimeni. Nu numai ca este frustrant, dezamăgitoare și pierdem toată încrederea în omul care ne-a înșelat. Cum să nu cadă în capcana un trișor și un mincinos? Și cum știi dacă minți? Da, în copilărie, am venit cu o poveste incredibilă despre răpirea o baghetă magică, care sa transformat într-un alt un copac sau ceva de genul asta. Dar atunci când o persoană adultă minte - nu mai este sensibilă.
Un mincinos patologic sau sindromul Munchausen. mincinos mediu calcula destul de dificil - de aspectul, expresiile faciale, fapte nefondate, etc. Dar cronica ... Ce este mult mai dificil ... Ele sunt atât de implicați în jocul lor de minciuni, care este pur și simplu înțeles ca le-ar fi dorit, dar fără minciuni și înșelăciune, ei nu vor fi capabili să trăiască. Apropo, ei mint, astfel încât ei înșiși cred în minciunile lor.
Iată câteva sfaturi pe care le puteți recunoaște cu ușurință în interlocutorul său mincinos patologic.
10 semne notoriu mincinos
1. Ascultați timbrul vocii.
Dacă o persoană este situată, atunci vocea lui este nervos, el va bâlbâie și privi în sus cuvinte. În prezentarea vocea adevărului - încrezător, fără pauze nejustificate. Aruncati o privire mai atentă în ochii unui trișor. Ei au trebuit să fie executați dintr-o parte în alta, venind cu aventuri noi și noi. Dar asta ...
2. Un mincinos va aminti întotdeauna elementele sale mici din poveste.
Se poate exprima povestea de mai multe ori și de fiecare dată pentru a schimba locul unde a avut loc povestea. Sau astăzi el „la lovit,“ mâine „el sa speriat și a fugit.“
3. O persoana cu sindromul Munchausen este pur și simplu nu se poate trăi fără minciuni.
El va minți, chiar dacă nu este profitabilă, iar dacă el nu caută nici un câștig în acest sens. Apropo, fără să știe, și fără să știe de ce a fost de a face.
4. minți mincinos nu au înțeles, chiar ce minciună - rău.
El are toate la fel - să mintă sau să nu mint. Și nu este nimic în neregulă cu asta, fie. Nu este o problemă chiar și mint despre boala gravă sau moartea unei persoane iubite. Ei bine, nu a mers pentru a rula de locuri de muncă șef comisioane, și de ce? Deci, ca să nu fie recunoscute în propria lor lene sau refuzul de a mai bine pe care le regreta. Și motivul pentru care tocmai mă scuzați, bunica mea, care era în spital.
5. Nu poate fi prins într-o minciună.
Dacă vă decideți pentru a prinde un mincinos în greșit, atunci va ieși, astfel încât chiar vei fi de vină pentru faptul că nu l-am crezut. Deci, fixați pe perete nu va funcționa.
6. Problema principală este memoria mincinoșii.
După cum sa menționat mai sus, au uitat foarte mult. Astăzi, se spune despre un om este rău, și mâine - este minunat și cel mai bun prieten. „Cum așa?“ - te întreb. Și așa. Aici este un mincinos sau începe să se retragă cuvintele lui sau admite că a greșit.
7. mincinosii patologica știu totul.
Chiar dacă nu știi nimic, ei știu. Pentru ei nu este o problemă pentru a menține conversația pe un subiect în care nu înțeleg nimic. Ei vor veni, ci să se clatine și să sprijine conversația.
8. Persoanele care se află, în primul rând - lingusitori mari.
Ei te vor face un compliment, chiar dacă nu este absolut cazul în realitate. Și toate pentru a vă face pe plac și locația.
9. mincinosii patologica au dificultăți în a spune adevărul.
O persoana cu acest sindrom este dificil de a spune adevărul, ei au ca cufundat într-o lume de minciuni, ei nu-l observa. Și în viața reală, fără minciuni, ei nu vor să se întoarcă.
10. O persoană care este situată - întotdeauna dreptate.
El se va dovedi nevinovăția lui în acest fel. Pășind peste toată lumea și totul, dar el va avea dreptate.
Este demn de amintit că aceasta este o boală de la care o persoană nu are puterea de a face față. Și dacă el vrea, el are nevoie de ajutor. Există deja important să nu se scufunde în lumea lui de iluzie și să nu-și piardă capul, astfel încât să nu distrugă propria lor din viața reală. Dar, în general, doar rupe din cauza unei astfel de persoane sau nu-l dor în sufletul tău. Trăiește într-o lume în care cerul albastru, și nu cedează la credința că este negru.
Partajați acest articol