Publicam retete de frumusete trimise de către cititorii noștri. Rețete au fost o cerință obligatorie pentru participarea la concursul „ghici.
Coagulat împotriva cosmetice
reteta mea este simplu: scoate produse cosmetice de pe fata folosind crema sau iaurt - curăță pielea și o face netedă. Păr folosesc prea des masca chefir - o jumătate de oră înainte de a freca de spălare în scalp. Și nu o matreata si parul puternic si stralucitor. Timofeeva Natalya Evgenevna, Lyubertsy
spălare de gheață
Dacă spălați în fiecare zi, cu apă rece și se șterge fața cu o bucată de gheață de infuzie de ierburi (patrunjel, musetel, succesiune), apoi se spală cu apă caldă și din nou la rece (sau gheață), pielea va fi întotdeauna pe degetele de la picioare noastre, nu vor apărea riduri la nivelul pielii Acesta va fi un aspect nou. După spălare, utilizarea de zi cu zi sau crema hidratanta. Baranova Lyudmila Stefanovna, București
Din ridurile din jurul ochilor
O dată dimineața și seara a început să facă exerciții pentru ochi (ochii în sus-jos stânga-dreapta-cerc - și așa mai departe timp de 5 minute), „laba gastei“ netezit, și pungile și cercurile de sub ochi redus semnificativ. Efremova E. R. București
Alimentatia pentru piele
► masca de mere Hrănitoare pentru fata. Rade un mar mic pe o răzătoare fină, se adaugă 2 lingurite de crema pe care le utilizați, toate bate și a pus mult pe fata timp de 15 minute. Stepanova Yuliya, Balakovo
►Toplaya masca pentru pielea obosita. Eu locuiesc în oraș industrial și un număr mare de substanțe nocive care plutesc în aer, un impact în mod constant pe pielea feței mele. Crema si o varietate de măști gata făcute nu rezolvă problema, până la sfârșitul anului. Cea mai bună opțiune de curățare și hidratare la mine astfel: 2 linguri de fulgi de ovăz înmuiate în 4 art. o lingura de lapte cald. Aproximativ o oră mai târziu, am adăuga o linguriță de miere și un pic de suc de lămâie. Cel mai bine este de a efectua procedura în baie, dar poate fi la domiciliu - doar o mască ar trebui să fie cald. Mai întâi umeziți abundent o cârpă moale flanel în bulion mușețel (flori) și a pus 15 minute pe fata - porii deschiși și dezinfectate. Apoi nanoshu cald masca de fulgi de ovăz. După 10 min, se usucă și masca răcită se poate umezi resturile tinctura de mușețel și un bun masaj degetelor pielii (ca atunci când se utilizează un exfoliant), apoi se clătește. Dacă faci această procedură de 1-2 ori pe saptamana - rezultatele nu se vor ține în așteptare! Shutov Darya Dmitrievna, Nizhny Tagil
tonic de Crăciun
Am un tonic ferm, și destul „de Anul Nou.“ Spălat kozhurki aproximativ 4-5 și mandarinele se toarnă un litru de apă clocotită și insista aproximativ 25-30 de minute. Apoi se filtrează și se adaugă 7-8 picături de ulei esential de cedru. A se păstra tonic în frigider și aveți nevoie de 2 ori pe zi și rece pentru a șterge pielea feței și decolteului. Instantaneu revigorează și împrospătează și dă elasticitate! Și ce miros. An Nou fericit! Lisovskaya Gales Iskandyarovna, Nizhny Tagil
picătură de frumusețe
Prin picurare 1-2 picături de suc de lămâie, înainte de aplicarea cremei in fata - iar pielea va fi uimitor, catifelată și radiantă! Murina Lyubov Nikolaevna, București
Pentru tenul gras
riduri ►Ot. Lemon fin tocat, se toarna un pahar de vodca, insista 10 zile. strat impregnant Infuzia de bumbac sau tifon și a pus pe fata. După 15 - 20 de minute. scoate masca, dar persoana nu se spala. Atunci când porii pielii uleioase și netezește ridurile. Medvedev Larisa, Domodedovo
►Smorodina + calendula. Am tenul gras, asa ca am face periodic o masca special pentru acest tip de piele. Îmi place foarte mult masca de galbenele si coacaze. Aici este reteta ei: este necesar să se amestece o linguriță de flori de galbenele tocate marunt (Calendula), cu 6-8 boabe de piure de coacăze negre sau roșii și o jumătate de linguriță de făină de grâu. Reteta este simpla, dar foarte eficient. Verificați pentru tine! Riabova Anastasiya Vladislavovna, București
► hidrata în mod corespunzător. În timpul iernii, tenul gras are nevoie de hrană și de hidratare. Eu folosesc o masca de drojdie și hrean. Masca de drojdie si hrean 1 lingura hrean ras amestecat cu 1 lingura de drojdie, diluat în lapte până smântână groasă și pus pe 20 minute. Aceasta masca are un efect tonifiant asupra pielii, imbunatateste circulatia sangelui si creste flexibilitatea. O dată pe săptămână, peeling necesar tenul gras. O mai bună utilizare a Scrubs sau măști pe bază de acizi de fructe. Este util să se maseaza pielea unei felii de mere. Acest lucru va ajuta să-i scape ușor de particule cheratinizate. Puteți șterge fața unei felii de cartofi - se va împrospăta pielea și îi conferă o culoare roz frumos. Una dintre principalele cerințe ale îngrijirii este utilizarea de produse lactate. Este util pentru fiecare noapte pentru a șterge tamponul de piele înmuiat în zer acid lactic, se lasă timp de 3-5 minute să se usuce, apoi aplica o crema hranitoare pentru tonic gras piele, dezinfectante și biologic active dobavkami.Goncharova Natalya Yurevna, București