asasinarea lui Kennedy
Lincoln Murder
O versiune anterioară spune că, în acest moment, a fost ucis Abraham Lincoln. Acest lucru este, de asemenea, nu este adevărat: chiar foarte încercarea și a avut loc la 10:13, dar a murit dimineața devreme.
ore mistic în literatura rusă
Chiar înainte de problema este reflectată în literatura rusă. Krzyżanowski „lacune colector“ în povestea lui Sigismund. publicată în 1922, prevede:
„Către, prokruglilsya între pătrate vyvesochnyh, ovale și dreptunghiuri din nou cadran alb. Nu am obiceiul de a privi semne, dar acum se uita pe disc cu două braț fix negru; o săgeată ascuțită - numere: douăzeci și șapte secunde. Și apoi a venit în mine pentru unele presimțire vag rău. Am accelerat ritmul meu, dar acum elevii mei se scotocesc printre bucăți de staniu pictate, căutând drive-uri și cifre. Noua unitate pentru a găsi un u-turn într-o alee întunecată, cu două săgeți negre mahmur fantă pereulochnoy, ascuns într-o umbră neagră a unui bloc cu mai multe pietre de acasă, dar, de asemenea, prin umbra este - douăzeci și șapte secunde. M-am oprit cu capul ridicat la cifrele: mi se părea, săgețile trebuie să se mute pentru a obține de pe diviziile fatale. Dar, pe un cadran nimic pictat agitat; pâlpâiau slab bandă îngustă de aur și săgețile negre, deși găsirea dreapta, vârful pritisnuli la marginea discului și oțel -. pentru totdeauna "
Versiunea asamblării automate
Acesta este - un ceas antic. Ei nu au fost asamblate în fabrică și încă.
Lurkmore.ru fără succes încearcă să ne convingă de următoarele:
Acest lucru, de asemenea, nu poate fi adevărat - este destul de dificil de imaginat că mașinile de tuning pe zeci de independente unele de altele aceleași plante. În plus, ceasuri de cuarț sunt vândute „on the fly“.
De fapt, totul este simplu
Explicația corectă - merchandising. Se crede că poziția plăcută astfel de săgeți pentru ochi, pentru că își amintește o față zâmbitoare. Fanii dig asigura profund că față zâmbitoare - unul dintre primele modele vizuale pozitive, înrădăcinate în copil inconștient.