B, același lucru ar trebui să fie făcut pentru un om dacă vrea să devină un ofițer de poliție reală, profesionist și competent?
- Nu fi leneș, lenea este principalul dușman al poliției. Pentru că atunci când districtul sau investigatorul amână activitatea sa de mâine, care poate fi făcut astăzi, atunci o probabilitate mare ca a doua zi de lucru se va acumula și mai mult, și este îngreunată nu numai pentru a răspunde la incidente în timp util, dar, de asemenea, scoruri cu un antet.
- Întotdeauna să fie atenți, activitatea poliției este foarte consumatoare de timp și foarte exigent, nu poate fi greșit. Întotdeauna trebuie să re-examineze ceea ce este scris în protocolul sau materialele, la punctul de cineva a trimis scrisori de intentie.
- Întotdeauna să fie uman și politicos, pentru că sunt oameni care au nevoie de ajutor, ar trebui să înțeleagă întotdeauna durerea lor, pentru a ajuta în măsura puterea și capacitățile lor, iar dacă rămânem dur și nepoliticos față de cetățeni, atunci lipsite de valoare într-un astfel de politist.
- Fii atent, privind în jur, încercând să vadă evaziv la primele lucruri privire.
- Fii atent, cum spune proverbul „întâlni pe haine,“ trebuie întotdeauna să fie călcate și curat, deoarece frumos captura-te priviri admirative.
- Planul de munca lor, stai jos în seara pentru a obține un registru de lucru și cred că „ce pot face mâine?“ Pentru a lucra cu materialul, aveți nevoie pentru a verifica acest lucru este un alcoolic, dependent de droguri, un loc sigur, etc. Deci, mult mai ușor de reținut.
- Sport, profesia de polițist este foarte periculos și dificil, nu știi niciodată ce se poate aștepta de la un apel de rutină, beat cu un cuțit sau recidivist periculos. Trebuie să fii mereu pregătit pentru situații neașteptate și să fie puternic pentru a stoarce persoane.
- Pentru a putea vorbi și de a comunica gândurile lor la om.
- Întotdeauna să fie conștienți de toate evenimentele, acest lucru este necesar doar pentru micul dejun dimineața uitam de știri sau în timpul liber pentru a se plimba prin site-urile de știri.
- Fiind o persoană competentă sub literacy nu înseamnă pur și simplu să urmeze greșeli de ortografie, nu, sub alfabetizare Vreau să spun, să cunoască legile, codurile, comenzi, etc. Verificați pentru actualizări în acest sau alte legi, se întotdeauna în baza legii și să acționeze numai în limitele impuse de lege.
Aici sunt 10 reguli, care, individual am fost în stare să țină evidența acestor sau altor angajați ATS, desigur, nu fiecare angajat se poate lăuda toate calitățile scrise mai sus, dar cum se spune fiecare are propria lor cip)
oameni Excelent) voios, sport, nu pretențios, un fel și incredibil de simplu om comun) Îmi place să mă gândesc la viață, patrioți ai țării și culturii lor.