10 fapte despre fiica Filippa Kirkorova

Dar, în loc de taxe „vă mulțumesc“ Kirkorov din etapa a spus: „În urmă cu doar câteva minute, am devenit tată am avut o fiică.!“

- Philippe, când am luat pe fiica mea să se ocupe de plâns. L-am lăsat singur în acest moment, pentru că el trebuia să simtă acel moment, paternitatea mult-așteptata - a declarat într-un interviu cu „KP“ mătușa artistului, cantareata de opera Marie Kirkorov, care din prima zi să-l ajute cu educația Alla-Victoria.

Astăzi, mai în vârstă actorul moștenitoare avea cinci ani. „KP“ amintit 10 lucruri despre favoritul regelui pop.

1. Despre femeia care a dat naștere primului său copil, Kirkorov nu-i place să vorbească.

Doar indicii că o lungă perioadă de timp cu ea familiar și prietenos.

- Sunt persoana foarte superstițios. Mai ales în cazul în care este legată de viața mea personală. Mai ales cu viața omulețului, care sa născut - a spus el într-un interviu cu „KP“ Kirkorov.- Dacă această femeie am totul sa dovedit, înseamnă că este o persoană bună. Ea mi-a salvat de la singurătate.

2. - Allu Viktoriyu eu numesc întotdeauna numele complet, așa că știa din copilărie că ea are un nume frumos - a mărturisit „KP“ Kirkorov.

Potrivit artistului, el a numit în onoarea fiicei doamnelor sale preferate: muza lui și fosta soție Alla Pugacheva și mama lui Victoria.

După apariția unei fiice născut, Filip-se cu plăcere a condus un cărucior cu Alla-Victoria Fotografie: Evgeniya Guseva

Alla-Victoria și bunicul Bedros Foto: Evgeniya Guseva

5. - Persoana principală în viața copiilor mei, atunci sper - tatăl meu Bedros. El îi iubește. Și copiii le place, The Kirkorov.-Am recunoscut o familie minunata, fericit. În domeniul educației, eu iau tac lor de la părinții lor. Ei n-am jurat în prezența mea. Și eu, de asemenea, nu o fac niciodată.

În gusturile lor fiică seamănă cu tatăl său în mai multe moduri Foto: Evgeniya Guseva

6. - Alla-Victoria este foarte similar cu Filip, - el spune artistul Lyusya menajera, ea este aceeași femeie de moda, precum și tata.. Philip nu recunoaște peștele. Și aici, la masă cu noi a fost peștele, ceas Alla ciupit nasul - este mirosul de pește nu-i place. Tot în Philip!

sărutări Alla-Victoria pe fiica obraz Ani Lorak Sofia Fotografie: Evgeniya Guseva

7. Potrivit Kirkorov fiicei sale iubește atenția și este ușor de a face contact cu alți copii. Fata de prieteni cu copii Stasa Mihaylova. fiica Ani Lorak și a altor moștenitori stelare.

- În opinia mea, Alla Victoria iubește viața ridicată. Ea iubește atenția și admirația altora, - a declarat el reporterilor Filip.

Alla-Victoria este un bun makings pentru sport a viitorului Foto: Evgeniya Guseva

8. Kirkorov nu exclude faptul că fiica sa ar putea deveni un viitor campion olimpic.

Alla -Viktoriya cu fiica ei Masha Stas Mihailov Foto: Evgeniya Guseva

9. Filip sigur: Alla-Victoria - o replică a mamei iubitei sale.

- Mama pentru o lungă perioadă de timp nici un contact, dar sunt fericit că ea locuiește în copiii mei. Alla-Victoria într-adevăr ca ea - în comun cu reporterii Filipp Kirkorov.

10. nașterea fiicei sale sa schimbat dramatic viața Kirkorov. cântăreț Închide-încrezător, el în cele din urmă a găsit sensul vieții a devenit mai relaxat și fericit.

- Orice se întâmplă acum, nu am dreptul la oricare dintre eșec - spune Philip. - Pentru că copiii vor spune-mi: „Tată, a dat naștere la noi, am fost difuzate deja plină desfășurare, și comite acte de adolescenți.“ Prin urmare, chiar dacă mi se reproșează unele bluză roz, eu spun: „Băieți, a fost de zece ani înainte de a te fi născut, tata a fost un copil, tatăl meu a luptat cu bluza roz, ea a iritat culoarea, dar cu aspectul lor in lume toate .. lumea a fost diferită. "

10 fapte despre moștenitorul mai tineri Kirkorov

Filipp Kirkorov a arătat copiii lui sunt crescute

a se vedea, de asemenea,

Schwarzenegger va juca un prototip de Terminator

O nouă imagine a roboților de a începe filmările în primăvara anului viitor

Anna Sedokova mulțumit fanilor imaginii de lux în piept

Cantareata a postat o fotografie în Instagram costum de baie foarte sincer [fotografie]

Prokhor Chaliapin dezbrăcat în Maldive

Lena Lenina închiriate insula nelocuita

Multe visat ca un copil pe o insulă pustie, și doar câțiva au reușit să realizeze visul

Nepoata Alisa Freundlich căsătorit

Anna Tarasova și Alexei Mishinsky căsătorit în biroul de registru la marginea Sankt-Petersburg [EXCLUSIV „KP“]

Amber Heard a schimbat Elon Musk atlet australian

Mass-media a aflat de ce miliardarul a rupt cu fosta sotie Dzhonni Deppa

În ventilator Anapa dansat un striptease pentru Kirkorov pe scenă

Descărnat 25 de lire sterline Anfisa Chekhov lăudat figura apetisant în bikini

odihnă prezentatoare TV în Turcia, în ciuda furios la Coxsackie stațiuni locale [fotografie]

costume de baie transparent Volochkova a provocat o avalanșă de discuții în rețelele sociale

O astfel de bikini candid Nastia nu a fost încă! [Foto]

nepoata lui Freundlich căsătorit și a devenit necăjească Myshinskoy

Părinții Zhanna Friske în lupta pentru moștenirea cântărețului gata să ajungă la Curtea Supremă

Președintele Rusfond Lev Ambinder a spus „Komsomolskaia Pravda“, care va merge parte necheltuite fonduri de caritate ridicate pentru tratament Janna Friske

Vopsele femeie tânără - o căsătorie cu actorul în vârstă de 86 de ani, „Noi cu Ivan Ivanovich fac sex!“

Celebrul actor și în vârstă de 26 de ani, logodnica lui, Natalia a vorbit deschis despre viața lor intimă

Renata Litvinova gândire abort celibat

Actrita si director spus deschis despre lipsa de viata sexuala

Solistul de la „Disco Crash“ pe „Pacificatorul“: E un site pentru adulți?

Alexei Serov a spus că grupul său nu merge în turneu în Piața

Bran de la „Game of Thrones“: Eroul meu - Camera de supraveghere video live, care va ajuta la depășirea tuturor dusmanilor!

Am vorbit cu actorul Isaac Hempstead-Wright - rolul său, relațiile cu alți actori, tinerii pe platourile de filmare și a discutat recent seria „Game of Thrones“, publicat

Pe măsură ce gemenii cresc Pugacheva și Galkin: în vârstă de 3 ani, Harry este interesat de tehnologie, iar sora lui Lisa - înot

Lolita zădărnicit tur în Crimeea

Cântăreața a suferit de fraudă - organizatori

Alexander Revva: Sunt atât de obișnuiți cu rolul pe care odată ce amestecă toaletele de sex feminin și masculin!

Artist în noul său film aprecia pe deplin ceea ce este - să poarte tocuri și corsete

Maria Kozhevnikova apărut pentru prima dată după naștere, iar Chadov a aratat noua fata

Moscova a avut loc premiera filmului „Easy Virtue Bunica“

Liber ca vântul: Daria Zhukova Abramovici sărbătorește divorțul de compania Gvinet Peltrou

Fosta sotie a miliardarului arata complet cu inima zdrobită din cauza despărțirii de soțul ei [fotografie]

Buinov: Din cauza bolii Alla Pugacheva nu a putut participa la funeraliile lui „Nașul“

Nyusha a jucat în secret o nuntă în Maldive

Gluk'oZa „Dacă Olga Buzov au o audiență - are dreptul de a cânta!“

celebra cantareata a vorbit despre comedie în culise, care a jucat pe cooperarea cu un cordon, curaj fată de 16 ani, și care interzice soțul ei

Decizia finală a instanței de bani lipsă, colectate de pe tratamentul cântărețului: nativ Frisco obligat să se întoarcă 21,6 milioane de ruble

Deși părinții avocați Jeanne au încercat să demonstreze că semnătura ei pe un contract cu Rusfond - fals

Cum de a deveni un star folosind messenger

Există o șansă să se trezească celebru și a obține mii de abonați din întreaga țară!

articole similare