09_Statya - integrame tematice

De ce nu pot crea o temă skanord

de multe ori am comenzi pentru integrame tematice. Asta este, puzzle-uri, constând din nimic, dar cuvintele, dedicate unui singur subiect. De exemplu, pe un film. Sau pe tema arhitecturii. Ei bine, și altele asemenea. Dar cel mai adesea, oamenii doresc pentru a obține cuvinte încrucișate puzzle-uri tematice. Că subiecții subiect (scuzați tautologia), și mi-a determinat să scriu acest articol. Deci, foarte obosit de fiecare dată pentru a picta în special a produce integrame tematice. Dai, cred că, voi scrie acest articol, post-l pe site-ul dvs., și apoi doar de gând să-l dau link-ul de răspunsuri.

Care este sensul de tip pe paginile de puzzle-uri concepute pentru un cerc restrâns de oameni? Ați putea întreba: ce se întâmplă dacă această problemă specială? Răspunsul este: cititorii cumpăra aceste publicații exclusiv pentru creștere profesională. Și, după ce a citit articolele relevante, fie că doresc este puțin probabil, mai degrabă decât se relaxeze, chiar deranjez cu cuvinte încrucișate.

Anticipând întrebarea dvs., trebuie să spun că nu rezultă din cele de mai sus, care fac aceste puzzle-uri nu au nevoie. Aceste puzzle-uri sunt justificate, cum ar fi premiul. În cazul în care la orizont „orizont“ premiu. Sau bine cunoscute subiecte cum ar fi literatura, film și altele asemenea. Dar aici e cârligul de remorcare: subiectul mai înalt specializate, cu atat mai greu este de a rezolva un puzzle de cuvinte încrucișate. Din două motive: în primul rând - prezența unor termeni de specialitate, al doilea - un foarte incomod pentru rezolvarea unei grile. Și pur și simplu pune, prea puține intersecții, care priveaza indicii razgadchika intersectat a spus.

Chiar mai rău, în acest sens situația cu skanvordov tematice. Mai precis nu lucruri. Pentru simplul motiv că, pentru a face cuvinte încrucișate tematice aproape imposibil. Cu rare excepții, atunci când este un subiect destul de larg, care include un vocabular suficient de mare. De exemplu, toate de aceeași literatură sau cinema. Dar, în acest caz, cuvinte încrucișate tematice necesită includerea unui număr mare de imagini, care „mananca“ o skanvordov suprafață utilă. Și toate acestea, din cauza specificității ochiurilor de plasă skanvordnyh de construcție (a se vedea. Articolul precedent). Și dacă încă în integrame cuvinte încrucișate, în scopul de a lega într-un fel de cuvinte tematice, puteți face o grilă în care aceste cuvinte se vor intersecta una sau două litere, cu skanvordov, din cauza de înaltă densitate plase skanvordnyh astfel nu va funcționa. Eu, de exemplu, pentru integrame tematice se angajează extrem de rare și, să mărturisească, numai cu salariu decent. Și, ca și pentru puzzle-uri de cuvinte încrucișate tematice nu se angajează să facă. Vreau să spun rebus tematice în forma în care i-am descris mai sus mai sus.

Cu toate acestea, cuvinte încrucișate tematice face posibilă, în cazul în care pentru a adăuga la asocierea de mai sus a celulelor vecine, care se încadrează în definiția cuvintelor. O astfel de uniune de celule cu definițiile pot reduce în mod semnificativ densitatea rețelei, ceea ce facilitează foarte mult împletirea cuvintelor tematice existente. Pentru a ilustra cuvintele lui aduc un fragment dintr-o grilă:

Cu toate acestea, nu toate această situație înfricoșătoare cu skanvordov tematice și astfel, puteți crea puzzle-uri de cuvinte încrucișate. Dar, în același timp, în plus față de imagini pe acest subiect, va trebui să combine celulele adiacente, care se va potrivi apoi definiția cuvintelor. Acest lucru va reduce grila skanvordnoy densitatea discretizare, care, la rândul său, face mai ușor să țese între un număr mic al setului existent de cuvinte care fac obiectul special. Dar acest lucru, la rândul său, de asemenea, duce la o anumită creștere a costului lucrărilor. Pentru a înțelege ce fel de grilă în cauză, am da un fragment grilă descris:

grila Fragment skanvordov în care celulele învecinate sunt combinate pentru introducerea definițiilor cuvintelor

articole similare