Despre coș de gunoi în viața mea, voi scrie un post separat, și numai acum este o astfel de raskhlamleniya versiune.
Casa noastră - o continuare a noi înșine, reflecția noastră. Dacă doriți să modificați - mai întâi toate creditele pentru locuințe lor. În cazul în care casa este curat, atunci mintea vine în ordine, și lucrurile se îmbunătățesc.
1. Resturi de hârtie de ambalaj. (Dacă este cu adevărat „resturi“, apoi, desigur, ar trebui să fie aruncat afară, iar dacă hârtia poate fi încă ceva să-și încheie, lăsați la cea mai apropiată vacanță și înveliți în ultimul ei cadou).
2. Carti de vizita persoana nedorite. (Precum și orice carduri de reduceri de cumpărături, nu te duci, sau de a le da la prieteni, în cazul în care cardul nu este înregistrat)
3. Vechile bilete. (Dacă nu faci colaje sau notebook-uri de memorie, sau se poate adăuga un fel de bilete comemorative în caseta de memorie (memoriboks așa cum este acum posibil să se vorbească)).
5. retetele inutile. (Sau da cel care iubește să gătească)
6. Vechile tricouri. (Este posibil să se rupă pânză, șters și aruncat)
7. Flori uscate. (Dacă uitați să apă și de îngrijire pentru plante, cel mai bine este de a distribui toate, dar cactuși nepretențioasă)
8. CD-uri inutile. (Și cui toți au nevoie acum?)
9. întinse benzi de cauciuc pentru păr. (Sunt de acord, precum și decolorat și decolorată, iar liniile întrerupte și clipuri de crab nu avem nevoie)
10. reviste vechi. (Aici este posibil să se susțină, așa cum am păstrat toate camerele glamour și ele sunt valoroase pentru mine)
11. Pantofi care nu se potrivesc sau că nu purtați. (Pentru a vinde cele in stare excelenta, este mai rău să plătească pentru prieteni, care nu își pot permite să le cumpere o pereche de pantofi)
12. mărunțișuri mici. (Probabil se referă la colectoarele de praf sub formă de brelochkov, figurine de pisici și tot ce. Dar nu arunca accidental scump figurină de porțelan unele statuie bunica lui. Ei stau acum hoo!)
13. ustensile de gătit pe care nu le utilizați. (Asta e sigur Dacă nu vă place să gătesc și o fac foarte rar, cele 100 de spatule și tot felul de gadget-uri profesionale -. Bani pe scurgere)
15. accesorii pentru par inutile. (La fel ca și părul gumă vechi)
cercei simple 16. rămase. (Am un cercel de aur, o pereche de care am pierdut, dar nu am aruncat, există încă de aur! Și mari cercei bijuterii această vară, era la modă să poarte unul, concentrându-se pe o ureche. Aici, a se vedea pentru tine, dar nu rodul o sută bezparnyh, desigur)
17. eșarfe pe care nu le porti. (Dă sau să desființeze și asociat al mai multor noi vechi. Nu știu cum să te tricot, cere pe cineva pentru o mică taxă)
18. Haine din care ai crescut, sau pe care le mici. (. În opinia mea, ele sunt unul și același fapt, după 20 de ani ne-am crește doar în lățime;). Dar serios, în caz de „a pierde in greutate dintr-o dată“, lăsați doar câteva dintre lucrurile bune, iar restul, fie vinde sau distribui. Lucrurile nu sunt de vina pentru greutatea noastră)
19. Cadouri inutile. (Este directă o chestiune separată. Dar este mai bine peredarit, vinde sau de a da departe)
20. prosoape vechi. (Rags, și apoi la gunoi)
21. Vechile produse cosmetice. (De acord)
22. Vechile umerase. (În cazul în care nu sunt rupte, adică să arunce, și apoi cumpăra noi? Nu mă deranjează că am diferite umerașe)
23. sosuri restante. (De ce numai sosuri? Ar trebui să fie o dată pe săptămână pentru a inspecta întregul frigider pentru întârziere și nereciclabile)
24. Jucării animale de companie cu care se joacă. (Da, nu este deloc necesar să le cumpere ei au mai mult de unul. Pisica noastra alege o jucărie nu este cumpărat, și faptul că îi place lucrurile mele. Dacă nu am nevoie de el, l-am da. Pisica este bine si nu se simte rău pentru mine)
25. medicamente restante. (Am scris despre asta aici)
26. Dried lac de unghii. (Acest punct de produse cosmetice)
27. cupoane restante. (Ar fi ciudat la toate pentru a le menține ca o memorie)
28. Documentele vechi. (Pre-a verifica dacă un pașaport sau alte informații personale care ar putea cădea în mâinile infractorilor. Mai bine înainte de pauză pentru a arunca o grămadă de bucăți mici sau pentru a distruge în spetsmashinke dacă o astfel va trebui să lucreze, de exemplu)
29. DVD-drive-uri care nu sunt în căutarea. (Și altcineva le cumpără.)
30. Hrana pentru animale de companie, care nu mănâncă. (Nu cumpărați niciodată un animal anterior necunoscute alimente în valoare de mai mult de un sac / cutie)
31. Vechi șampoane, creme și loțiuni. (Nu cumpărați mai mult decât vă puteți utiliza)
32. Spoiled haine care nu pot fi reparate. (Rags toate realizate din bumbac, iar restul, desigur, în coșul de gunoi)
34. Vechile rochii de bal. (Privind pentru rochia. Dacă este adecvat, este posibil, este ca de asemenea, ca și în cazul în care mingea dreaptă și curată, apoi vinde)
35. zgâria vase de bucătărie non-stick. (În coșul de gunoi, și viitorul cumpăra o spatulă specială de a nu zgâria suprafața drumului)
36. vechi lenjerie sau costume de baie. (Repetiție pentru a îndeplini 100 de puncte)
37. inginerie electrică învechită și rupte. (Acesta poate fi încă o idee bună de a vinde celor de mai multe dintre vechile aparate rupte va aduce un lucru)
38. bijuterii ruginite. (De asemenea, rupte și, de exemplu, oblezshaya)
39. Ciorapi săgeată. (Ei fac frumoase rogojini tricotate și scaune Scaune pe)
40. Nepishuschie mâner. (De acord)
41. Coliere și brățări cu cleme rupte. (La fel ca toate punctele anterioare despre bijuterii și ornamente. Dacă vă place decor. Deci, puteți încerca în continuare să se stabilească prin schimbarea de blocare)
42. Cabluri și fire, nu utilizați. (Prieten da elktriku)
43. Vechiul așternut. (Rags)
44. sticle de produse de curățare goale. (Și păstrați-le ??)
45. Butoanele de schimb de nituire și pentru îmbrăcăminte, care nu au. (Buton poate fi de folos. Mă bucur că am butoane stocuri, care în mod surprinzător, de multe ori am ajuns la salvare)
46. covoare de baie uzate. (De asemenea, este un focar de bacterii)
47. portmoneu, nu utilizați. (Dacă vă place nou, ceva de a vinde / da)
48. tacâmuri, farfurii și pahare, care erau pe platoul de filmare. (De ce atât de repede? Este toate folosesc numai kituri? Am farfurii și pahare diferite, dar ele sunt în stare de lucru, și arunca doar prostii nu rupt!)
49. perne vechi. (Desigur, dacă nu se spală perna, ea a rulat pixul și apoi cu îndrăzneală în coșul de gunoi)
51. Vechea invitatie de nunta. (În cazul în care memoria valoroase, în același loc și biletele vechi, și nu - în coșul de gunoi)
54. Ghid pentru colecția de mobilier. (Din nou, în funcție de ceea ce pentru mobilier. Poate va fi te înainte și înapoi pentru a colecta și demontați ghid util pentru tine? De fapt, Glumesc, desigur, în coșul de gunoi după asamblare)
55. Cutii. (Am o mulțime de acel magazin, astfel încât totul în cutie este pentru mine nu gunoi)
56. vaze pe care nu le utilizați. (La fel ca serviciul, cred. Dacă găsesc flori proaspete o risipă de bani, dar am o pereche de vaze de cristal, situată la mers în gol, aceasta nu înseamnă că le-am arunca!)
58. broșuri turistice. (În cazul în care descrierea țării și atracțiile din locul în care vreau să merg, apoi să plece)
60. Vechile creioane și markeri care nu scrie. (Ei bine, într-adevăr cineva lăsând marcator nepishuschy și echilibrul fin ??)
61. Containerele fără capace. (Poate fi util în cazul în care există doar câteva zeci, nu)
62. papetărie neutilizate, etichete și autocolante. (Și toate elementele legate. Nu utilizați la domiciliu, să ia un loc de muncă, da maniaci papetărie că există exact în mediul dumneavoastră)
63. blugi rupți. (În funcție de unde ravasit)))
65. încărcătoare neutilizate mai vechi. (În cazul în care dispozitivul de operare, vinde sau)
66. Old Spice. (Nu cumpăra pur și simplu pentru că ei trebuie să fie în bucătărie)
67. bureți uzate. (Pfiu! Prosop trebuie să fie schimbate la fiecare câteva luni, sau nu-l utilizați deloc)
68. Panglici și arcuri pe pachete cadou. (Ca primul paragraf)
Carduri 69. și cadouri inutile de la colegi. (Cărți poștale de la colegi, probabil, ar trebui subțire, dar, în ciuda ceea ce darurile: pentru a vinde, da)
70. card de discount de magazine, care nu va veni niciodată. (Ceva deja)
71. goale. Cutii de chibrituri (Și ce să plece?)
72. Vechea sac. (Vechi și jerpelită și rupte? Dacă da nimic altceva pentru a vinde sau de a da departe)
73. Vechile calendare. (Și pot exista pisica prezinta? Desigur, în coșul de gunoi)
74. Vechiul dosar. (Și poate că ei pot fi folosite în continuare?)
75. magneți prost. (Am încetat să mai cumpere magneți în străinătate, la toate. Nici eu și nici în prezent nu iau. Și nu sfătui)
76. îmbrăcăminte care este depășit. (Moda ciclica. Concentreaza-te pe ceea ce vă place, și nu pe ostromodnyh)
77. sparte jucării de Crăciun. (Corect)
78. ghirlande rupt. (Precum și jucării pentru GN)
79. prosoape uzate. (Postul 20 doar au existat prosoape vechi)
80. pradă alimente. (Ca sosuri târzii. Cu toate că puteți crește plesini de penicilină?)
81. USB-cabluri și alte cabluri de computer pe care nu le utilizați. (Care trebuie să vândă sau să dea departe)
82. Software-ul vechi. (Nu știu, poate că altcineva ar trebui?)
83. Floppy. (În coșul de gunoi! Ei nu au nimic de citit. Este acel copil să părăsească spectacol ca o curiozitate din trecut)
85. pantofi, nu purta un al doilea sezon. (Indiferent de pantofi, din nou, vinde / da)
87. cereale mai vechi. (Desigur. Este mai bine să nu facă stocuri mai mult de un an, cu excepția cazului în care nu le mânca în fiecare zi)
88. Vechile cecuri. (Unitate acasă contabilitate? O dată pe lună, rezultatul incitării și arunca chitanțe la gunoi imediat)
89. Vechile facturile pentru apartament. (Da! Și apoi, dacă va trebui să plătească din nou, pentru că nu le salvați. Proiectele de legi recomandat pentru a păstra 3 ani exact. 5. Mai bine nu atât de mult spațiu pe care le iau în sus, și mai calm)
90. Dezabonare de site-uri care nu sunt necesare. (Așa e. Spam-ul în căsuța poștală foarte lipsesc)
91. Curățați cutia poștală de scrisori. (Noi vedem cursul electronic. De asemenea, corectă. Din moment ce nu putem vedea chiar Hurt toate spam-ul)
93. Butoanele de schimb achiziționate de la o dată haine noi. (Acesta este punctul despre butoanele. Nu știi niciodată când s-ar putea veni la îndemână)
94. Jocuri, în care nu dispun de chips-uri sau carduri. (Chip poate fi ceva pentru a înlocui, cu cardul mai dificil)
95. Vechile manuale, pe care nu le vei folosi din nou. (Vinde celor care le vor folosi)
96. Scoateți copiile de rezervă ale documentelor care nu mai sunt necesare. (Și nu doar o copie, dar documentele ca atare)
97. Cărțile pe care le-ați citit și că nu mai doriți să le recitesc. (Pentru a vinde, da, atribuit la bibliotecă)
99. Vechiul ghid pentru inginerie electrică. (Pentru reciclare)
De fapt, lista nu este rea, ea poate de bine vă motiva cel puțin o raskhlamdenie mică, dar în cazul în care nu au fost repetate la punctele esență, ar fi posibil să-l reducă la 70 de poziții cu precizie. Punctul nu este cantitatea, dar 100 sunete impresionante.
Cine este plin de tot felul de sisteme, astfel încât casa ta a devenit mai curat, dar ce să aleagă și să aleagă dacă nu contează. Este important să se cel puțin o dată pe săptămână pentru a da ordinea în casă cel puțin 1:00. Și raskhlamlyatsya pe conștiință, care nu doresc să rupă lucrurile și gunoi Frank. Înțelegeți că lucrurile cu excepția faptului că nu aveți nevoie de practic oricine. Și dacă nu le folosesc de ani de zile ... Știi ce vreau să spun? Doamne ferește lăsa în continuare coșul de gunoi în coșul de gunoi, este mai bine pentru a începe procesul de tine, pur și simplu lăsați lucrurile dragi inimii, numai haine bune și pantofi. Vă considerați nedemn de a purta lucruri frumoase, dormit pe întreaga lenjerie de pat, noi nu șterge este ștearsă găuri prosoape? Mă consider a fi demn! Și tu meriți prea! Și nu spun că este scump. Puteți cumpăra pantaloni și 100 $ mai ieftin. Și cel mai bun de ceva ieftin, dar noua decât zdrențe. Nu e prețul! Lucrul este atitudinea ta de a te că este timpul să se schimbe. Minte-i va schimba, curat în casă, și viața prea va începe să fie ajustate!
Toate beneficiile pe care le noroc în raskhlamleniya acasă drum dificil!