Și eu ozarilo- într-adevăr nu este dificil de a veni cu ceva folosind metodele de gândire. este dificil să știi de unde să înceapă! Orice nou încă nu rezolvă problema mai devreme, într-un mod natural este un fel de stupoare, până la eșecul de a rezolva problema. Există un sentiment de „impas“ și întrebarea: „Ce zici de asta pentru a începe gândire?“. Doar pentru a rezolva această problemă și există o metodă de gândire dezvoltat de „Six Thinking Hats“ Edward de Bono.
Cazul în cafenea nu este unic. Așa cum se întâmplă de obicei, în loc de a rezolva problema de oameni furioși la client, el însuși blestemat, destin, și așa mai departe lista poate continua. Cred că toată lumea este familiar. Metoda de „șase pălării“ și așa de bine, care permite nu numai să se separe emoțiile, dar, de asemenea, pentru a elimina confuzia de cap, confuzie și să încerce să rezolve totul dintr-o dată.
Totul e în geantă.
Metoda constă în divizarea gândire în șase moduri diferite sau șase pălării. De fiecare dată când poartă o anumită pălărie ne gândim doar în modul său inerent. Acest lucru poate fi comparat cu rolurile din teatru.
Există un rol de un personaj negativ si un barbat care o joaca, este pur și simplu obligat să facă pe scena mașinațiunile eroului, care, la rândul său, este obligat să fie un model de rol. În viața obișnuită a unui actor joacă personajul negativ să fie om rasprekrasnym, și joacă rolul de erou - ultima tvarinushkoy dar. nu pe scenă. Aici același principiu: fiecare shlyapa- acest rol trebuie să joace până la capăt.
Care sunt rolurile?
Să aruncăm o scurtă privire la ei:
Red Hat: în ea ne exprimăm emoțiile, banuielile. fără nici o explicație. „Clientul nu mă place“, „Popa mă simt că nu este necesar să se facă acest lucru“, „Oh, ei bine, ea este nyashka! ^ _ ^“.
Hat Galben: aici vom discuta doar avantaje, de ce ar trebui să fie luate pentru ce munca. „Banii nu este câștigat, dar restul“, „afacere mare rupt, dar nu se poate scrie dictare în școală.“
pălărie albă: doar informații despre ceea ce știm și ce nu știm ce faptele fără nici o speculație și presupunerile. „Putin a marcat 60% din voturi“, „Noi știm că nu știm cum să transforme acest lucru al naibii“, „3 linguri de zahar, 2 oua, o ceașcă de făină.“
pălărie verde: creativitate, idei și alternative. dar fără a critica. „Și să ni se alăture avion cu o noptieră?“, „Noi nu vom vinde, și va cumpăra!“ „Și noi putem face acest lucru și nu au nevoie de ea?“.
Negru pălărie: precauție, verificați posibilele pericole care nu sunt corecte. „Și cine a spus că Putin are 60% din voturi?“ „Niciodată nu a lucrat, de ce rândul său, acum?“ „Ideea este bună, dar costul va crește de 10 ori!“.
Albastru Hat: reflecție, de gândire despre gândire, pentru a determina direcția. „Astăzi, avem nevoie pentru a dezvolta un plan.“ „Ca rezultat avem.“ „Să discutăm mai întâi faptele, apoi definesc sarcinile.“
Utilizarea standard a tehnologiei - definirea secvenței de pălării la începutul discuției. Secvența este aleasă pentru o anumită sarcină sau situație. Apoi, începe operațiunea, în care participanții simultan pălării purtate într-o secvență predeterminată. Moderatorii - monitorizează progresul evenimentelor, precum și pentru a corecta pălăria, dacă cineva decide să le schimbe. După ce a rezumat (în pălărie albastră).
Toate caracteristica - este de a învăța cum să creeze o serie de pălării, deoarece secvență universală pentru toate ocaziile nu există. Deoarece nu există nici o îmbrăcăminte universală și potrivită pentru căldură, frig, ploaie, nunta, recolta. de fiecare dată când ne-am pus pe lucruri diferite, iar când sarcinile trebuie să fie diferită de fiecare secvență de timp.
În cafenea, am notat în jos următoarea secvență:
- Red Hat: pentru a da drumul la abur.
- White Hat: Am învățat cât timp funcționează o persoană ca un designer, cât de mult timp de lucru cu clientul, informații despre clienți, comenzile anterioare, opțiuni de respingere a modificărilor, etc.
- pălărie verde: o privire alternativă la imaginile de pe flickr.com, gândește-te cum ar fi acest prospect uitat în cazul în care clientul a fost o cafenea, serviciul de poliție, compania alcoolicilor câini mâncători.
- Hat Galben: selectat opțiuni interesante,
- Black Hat: să studieze posibilitatea de eșecuri și remedieri care ar putea veni în minte la client,
- Hat Galben: corectat deficiențele constatate,
- pălărie albastră: otrefleksirovat =)
Ca urmare, inserat cu promptitudine aproximativ cinci coli de idei A4 selectate 7.
Apropo, tipul de la magazinul de cafea, am uitat ce-i numele tau =) sa o carte de vizită pe care am dat, dar contactele nu mi-a luat foarte, foarte rușinat. Scrie pliz cum a mers, și vă mulțumesc pentru munca, a fost distractiv :)
Sunt de acord dacă fiecare dintre noi a fost inițial un plan de acțiune, ar fi salvat o mulțime de timp. Este simplu - luați-o și de a face lista. problema inițială: „! Nu știu de unde să înceapă este aici“ - în general, a încetat să mai existe.
Cum de a învăța cel mai mult?
Cei care doresc să învețe această metodă mă pot gândi la 2 opțiuni:
1. Pentru harnic și curioși.
Cumpărați cartea „Six Thinking Hats“, despre care am scris aici.
2. Pentru fanii „dintr-o dată“.
Să fie instruiți (într-un e-mail personal) sau webinar gratuit de înregistrare „Șase pălării de gândire“.