5 „Și vă așteptați să vedeți Gregor Malika“ - trei Hannibal

„Vă așteptați să vedeți Gregora Malika?“

La început a fost haos. În haosul născut Pangu, care a creat cerul din elemente luminoase și pure și pământul - din elementele întunecate, impure. În fiecare zi, cerul a devenit unul deasupra chang și pământul la un Zhang mai gros, și Pangu este, de asemenea, un chang de mai sus. El a trăit exact optsprezece mii ani, timp în care cerul a fost foarte mare, iar solul este enorm, iar Pangu sa oprit în creștere. lacrimile sale devin râuri puternice și Haunhe Yangtze și corp dezintegrat după moarte, și din cele cinci Sacră căptușită Gore; ochii a devenit luna și soarele, stiva sa de grăsime pentru a umple mare, și părul acoperit vegetația lui sol.

Pentru o lungă perioadă de timp Împăratul Galben, Huang Di, regulile din China, care se întinde de la izvoarele de munte ale râului Galben înainte de a curge în Marea Galbenă. În 2697 î.Hr. Huang Di a fondat prima dinastie în care frumoasa lui soție Qi-Syannyuy creat viermi de mătase, ax și război de țesut, astfel încât oamenii pot îmbunătăți în artele Filature si tesut. Unsprezece sute de ani după împăratul Cheng Huang a construit orașul Ao cinci mile sud de lent, plin de noroi Fluviul Galben, fiind capitala dinastiei Han.

Orașul a înflorit optzeci de ani, când a sosit Luiza Littl. Informațiile primite de acesta pe teren cerebral, a fost destul de limitat și umple din nou este sarcina unui rezident. Deoarece linia principală a istoriei Pământului, ceea ce a dus la crearea unei civilizații avansate în cele din urmă a acceptat în Federatia Galactica, care acoperă Orientul Mijlociu și Marea Mediterană, și apoi, practic, - Europa și America, de cele mai multe reședințe TERRA au lucrat în aceste zone. Cel mai vechi punct este situat în Egipt în 1800 î.Hr.. Alte posturi importante de către rezidenți a fost în 1550 î.Hr. insula Creta, Atena a clasice de epocă, datele și așa mai departe prin linia temporală a culturii europene.

China a fost de asemenea prost înțeleasă. Cea mai veche perioadă a istoriei țării, unde a lucrat un rezident permanent - epoca lui Genghis Khan, în secolul al XIII-lea AD. Luiza Littl a fost să înceapă studiul de cercetare fundamentală a acestui teritoriu încă din cele mai vechi timpuri. Și primul care a fi cel mai dificil.

Dar Louise și Ronel a avut deja o experiență de astfel de lucrări în Mohenjodaro, în cazul în care înainte nu erau rezidente.

Când a dat seama că pentru a avea succes avea nevoie pentru a găsi un oarecare patron influent, apoi a discutat problema cu Ronel. Săptămâna viitoare simbiot a avut loc în zbor peste case cele mai renumite familii din oraș. Cu talentele telepatice Ronel a fost relativ ușor de găsit câțiva candidați potriviți pentru a explora apoi personajele lor, credințele, pofta de mancare si temperament suficient de adânc pentru Louise ar putea decide care dintre ele este potențial cea mai potrivită pentru ea. După cântărire cu atenție toți factorii, a făcut alegerea sa, și a dezvoltat un plan de acțiune.

Pentru un tânăr slaveholder ce a fost Chen Tszeyun, fete de origine nobile crește doar valoarea ei ca premiu. Moravurile timpului permis să prevină cu ușurință Luizu Littl în instanța de judecată și de a face ca proprietatea sa, un sclav cu care el ar putea să facă ce vrea.

China este găsit Hannibal Fortune - o țară uriașă. Cu asta în minte, orașul în care ea a fost să fie prietena lui, în picioare pe un râu mare, el a pierdut ziua explorând Yangtze, nu am fost încă dat seama că are nevoie de fluviul Galben. O complicație suplimentară a fost că era dificil să se găsească imediat Louise, pentru ca dupa operatie, este imposibil de distins de localnici.

Cu toate acestea, Louise a fost un semn prin care acesta poate fi găsit. Este senzorii touch-sensibile din creier. O mașină de timp au fost instrumente pentru detectarea radiațiilor ultra-slab.

Lăsând malul Yangtze, Fortune a mers la nord-est. campii fertile din China au fost încă nu decontate atât de groase ca în timpurile mai recente. Orașe puțin întâlnit. Care dintre ele nu?

Obiectivul principal a fost de a confirma ipoteza arheologii Louise că era în timpul Han din China a existat o revoluție tehnică, și există o tehnologie unică în fabricarea de bronz și alte metale. Fiecare astfel de salt calitativ a fost extrem de important pentru istoria generală a planetei. Până la timpul domniei împăratului Zhen și fiul fondatorului Ao, a cunoscut descoperiri arheologice destul de primitive.

Toate celelalte culturi ale epocii bronzului s-au dezvoltat în mod constant, dar a existat un progres tehnologic misterios brusc.

Devine proprietatea Tszeyuna Chen, al cărui tată deținut nu numai a mea, dar, de asemenea, ateliere de lucru, Louise au avut o oportunitate ideală de a afla cum sa întâmplat.

Invizibil masina de Fortune plutit deasupra orașul vechi Ao. Este cel puțin o treime din suprafața Cartaginei, acest capital de top nord-estul Chinei părea aproape un pătrat perfect, cu latura de aproximativ o milă, și însoțită de un zid înalt. Străzile sale au fost construite cu regularitate geometrică, amintind tabara Fortune roman, dar conținea unele frumusețea simplitate inerente specială care va mărturisi în secole mai târziu, epoca artiștilor Qin.

De la distanta, atrage imediat ochiul unui buchet de acoperiș galben strălucitor în centrul orașului. Galben din China din cele mai vechi timpuri a fost imperiale. Cele mai multe dintre celelalte clădiri au acoperișuri gri, unele - albastru și verde. Undeva în acest oraș, ca nava a fost determinat de instrumente Luiza Littl. Fortune a luat câteva minute pentru a selecta frecvența la care a lucrat emițătoarele creierului. Nevăzut, el a zburat mai aproape.

Strategia ei a lucrat destul de bine, deși nu fără probleme. În ciuda limitărilor care sunt impuse tradițiile sale societății, din cauza sexului ei, și rolul minor care a trebuit să joace în relațiile sale cu tânărul Chen Tszeyunom, ea a avut un întreg corp de funcționari, și deplină libertate de circulație. Ea cu greu ar putea alege un patron mai bun“. El a fost nu numai atractiv, dar, de asemenea, sa dovedit a fi o conversație atent, informat.

Uneori, se gândi la Drain Vokayeni, dar nu de multe ori. Relația cu el a învățat-o atunci când este necesar - având în vedere toată nebunia de dragoste, dar când trebuie să - împinge înapoi dragostea pe fundal și se ocupe de caz. Era sigur că Scurgeti se gândea în același mod, nu ne putem aștepta altceva de la el.

Revenind la realitate, Fortune a văzut orașul de colectare rapid amurg, iar vântul a intensificat norii de furtună. Era pe brațul lui. O furtună violentă care a lovit micul oraș al fluxurilor de apă, și de bumbac din masina a fost materializat tunet teribil s-au înecat. Hannibal Fortune complet ud până ajuns la ferestrele largi ale camerei, unde Luisa stătea. A bătut. Fereastra se deschise.

Din camera a venit vocea unei femei, nu vorbește în limba chineză:

- palplanșe, și închideți fereastra scurgere. Sper că nimeni nu a vazut vii?

- Louise? Fata a râs.

- Te aștepți să vezi Gregor Malik? Ea a ridicat lampa ei de ulei mai mare, să se uite la el.

Scăldată, bărbos, tremurând în mantia Cartagina, Hannibal Fortune strănută. Apa de ploaie cu flux părul cârlionțat și picura din nas.

- În cele din urmă, - a spus Louise, suprimarea șoc CME - nu va mai arata ca un caracter profesional. Unde Webley?

- Nu știe că sunt aici. Am venit să te văd.

Nu ar trebui să o facă. - Tonul vocii ei nu este de așteptat să devină severă; au existat note de spaimă atunci când ea a continuat: - Dacă cineva te vede, s-ar putea distruge tot ceea ce am creat un an întreg de muncă.

- Nici eu nu am văzut, - a asigurat-o repede. - Nu sunt nou la aceste jocuri.

- Dar se poate vedea în orice moment.

- Așa mi-ai cunoscut?

- La ce te așteptai? Vrei sa te intelegi tu POG pe cap și a zis: Ce ai băiat deștept?

Straniu traversau îmbibat cu apă în picioare, se uită cu tristețe Fortune la ea. Sentimentul de înstrăinare pe care a simțit prima dată când am văzut Terry schimbat fața din spate. Hannibal Fortune erou, a căzut la înghețat, tremurând de scurgere Vokayeni ca dublura, nu a luat un rol major. La fel ca Don Quijote, chiar dezamăgit de morile de vânt.

- Reușiți să uiți totul, nu-i asa?

- Îmi pare rău - a spus ea. - E crud de mine. A fost foarte greu fără tine în primele câteva săptămâni. Te-am iubit.

- Mi-a plăcut ... - repetă el, iar vocea lui a fost auzit deznădejde.

- Nu-l pot permite, - a spus ea cu fermitate. - Și tu.

Inspiră adânc, neștiind ce să spună. Având în vedere că el este chinuit, Louise dedurizată.

- Am avut sentimente bune și rele. În cele din urmă am decis că a fost o prostie să fie continuat să culeagă regreta.

- Mi-ai lipsit atât de mult, - Fortune a spus, încercând să pară sincer posibil.

- Și eu, la început ai pierdut, - a spus ea în liniște. - Dar l-am experimentat.

Scurgeti dragă, nu te-am mai văzut de peste un an. Pentru tine a mers all - cât de mult? Două zile? Trei? Crede-mă, dragă, o să-ți retrăiesc. Ai nevoie doar de timp și de toate.

- Ai dreptate - a fost de acord șovăind. - A fost o prostie din partea mea să se aștepte nimic altceva.

- Orice persoană are dreptul de a face greșeli uneori. - A zâmbit, amintindu ceva. - Am scris o poezie în urmă cu câteva luni. Deci, prostii.

- Aș vrea să citesc. El a vrut cu orice preț să continue până în prezent. Ea a căutat poezii fără speranță de repede. El a desfășurat hârtia și citi - prea prea repede:

ochi strălucitori femele

Buzele pe care de asteptare zâmbet slab.

genele ascunse nervozitatea instant coborâte

Toate întrebările au răspunsuri.

Amândoi știu că într-un fel, undeva

Două inimi trebuie să împartă atingere.

Buze întâlnit pe scurt

Finețea dulce de noapte apărare.

Cele două organisme sunt presate într-o îmbrățișare plină de patimi.

Două suflete sunt unite într-una singură.

Iubirea a fost realizat, iar timpul pentru a efectua termen,

Fortune pliat hârtia și ascuns-o în interiorul cămașa lui.

- Când ai scris?

Louise ridică din umeri. - Acum șase, șapte luni.

- Bineînțeles. Scrii bine. - Pe plan intern, el a fost zguduită de banalitatea cuvintelor sale.

- Acesta este un versete slab. Și eu nu destul ca la sfârșitul anului.

- Și eu ... eu încă mai vrei, Louise.

- Știu. Dar adevărul este, sa terminat. Totul este plecat, nu încercați să-l înapoi. Niciodată un lucru bun atunci când încearcă să aducă înapoi în trecut.

- Cine ți-a spus asta?

- Am știut de la început că oamenii nu pot ca să ne permitem să se îndrăgostească. Știu cum te simți, de scurgere, dar nu te pot ajuta.

- Poate că nu, - a spus ea, ridicând din umeri. - Dar nu se schimba nimic. Nu ar trebui să fie aici!

- Asta e tot ce te deranjează?

- E de ajuns? Eu lucrez aici.

- Cred că am dreptul să fie supărat tot ceea ce constituie un pericol pentru resedinta mea.

- În cazul în care nu a existat nici un pericol, aș, desigur, nu a venit.

El a ajuns pentru ea, dar ea se întoarse repede departe.

- Încă mai vrei să plec?

- Vreau să merg - a insistat ea. - Du-te înapoi în cazul în care ar trebui să fie, și lasă-mă în pace.

- Ei bine, - a spus Fortune încet. - Dacă doriți ...

- O vreau, - ea la asigurat. - Și încercați să vă nimeni nu a văzut. Sunt răi cu străini, care urmează să fie confundat cu femeile străine.

Ea a suflat lampa. Fără să spună un cuvânt, Hannibal se întoarse și a urcat pe fereastră.