Dupa despartirea de fosta lui iubita nu am putut mișca din cauza urs foarte dureroase toate golurile (există o astfel de facilitate). Nu, eu nu primesc isteric, nu bea litri de alcool sau de droguri, pur și simplu către interior foarte mult ingrijorat din cauza a ceea ce sa întâmplat, în mod constant mă amânați că am făcut - ceva este greșit și așa ne-am despărțit, și așa mai departe. După separarea noastră, ne-am întâlnit, de asemenea, de mai multe ori doar pentru sex. Pentru mine, am ajuns la concluzia că astfel de întâlniri oferă o și mai dureroase experiențe și toate conversațiile noastre au fost limitate la ceea ce a fost în toată vina mea, și este atât de rasprekrasno, alb și pufos. Am analizat pentru toate greșelile pe care le-am făcut și sper că, în viitor, eu nu le voi repeta. De aceea, voi mai bine să nu se întoarcă fosta lor.
1 din 100, poate fi returnat că ceva. și apoi ca o opțiune care este iubire. că oamenii înțeleg de ce stânga. nu prost să vină împreună din obișnuință unei persoane.
nu este necesar iluzii. uita. sportzal.ezdite merge la odihnă. schi. du-te la cluburi. Nici măcar nu trebuie să înlocuiască persoana, și așa totul este bine.
Răpirea - otravă otravă
Nu vii printre oameni,
Nu schimbați distracția
Pe frumusetea zilelor incolore.
Totul va trece, și viața de frig
inima sensibilă va micșora,
Tot ceea ce a trăit când eram tânăr,
Stupid apel glumă.
Feriți-vă de trandafir respirație,
Nu deranja tufe ei.
Ce este dragostea? vise goale,
iluzoriu Brad.
Sergey Yesenin
Nu este nimic personal. banale și stereotipe. Oamenii se schimbă cu greu atitudinea sa față cardinal tine. și este în 99% nu va fi un alt fapt. tu doar beta @ se creierului sau mazozist.
Vreau următoarea repetare și scene săptămânale, mici și minciuni mari. apoi modul în grabă să-și intensifice în viața veche.
un „libido“ CE? parteneri de sex este foarte rapid, și nu faptul că va fi mai rău decât ultima))) dacă vă amintiți toate ultimul contact sexual este, de asemenea, o explozie a creierului. caute noi experiențe, ei pot umbri tot trecutul tău.
nici un trecut personal. au ceva de ascuns, uita relația sinceră și de încredere
Cinci motive pentru a uita trecutul și să nu-l se amestecă, și să uitați despre ultima fată. Da, uneori tinerii din trecut fata pare a fi opțiune foarte convenabil și ușor, așa cum ea știe toate lucrurile tale preferate, ea știe că acest tânăr începe să provoace care face viața un rezultat pozitiv și creativ, și că el nu va fi niciodată, nu este nevoie pentru a face o impresie, nu este necesar să se încerce să fie mai bine decât tine cu adevărat, și știe sexual fosta ta despre tine si caracteristicile corpului si modul de abordare a dvs. zonele erogene sunt nu mai puțin decât tine despre asta. Dar aceasta este o chestiune de preferințe, și cineva este foarte dezgustător să fie fizic o femeie, cu care a fost înainte, pentru că este pentru ei, care încă mai folosesc prezervativul vechi și spune, bine, că el este vechi, el, de asemenea, așa, am fost cu el la fel de bine!
Ei bine, există încă un lucru mai mult: ex-prietena este, de asemenea, conștient de separare, și este posibil ca faptul că va reveni la cateva ori, pentru rândul ei într-un plan viclean de răzbunare, deoarece multe cazuri cunoscute de viclenie de sex feminin, atunci când mai târziu, ei au încercat să facă fostul său prezent cu ajutorul sarcinii. Deci, dacă doriți să divertisment minut și pasiune, nu pierde timpul pe ceea ce ai deja o dată scos din viața ta, nu pierde timpul pe fosta prietena, pentru că, în viitor, vă sunt exact de așteptare pentru o fată mult mai atractiv și luminos, astfel încât să aibă grijă timpul său intim, se bucura de viata!
Arina, am o întrebare pe această temă: dar dacă fostul în timp începe să se agite trecutul par să dot „I“, fără emoție, „în minte de sunet și de memorie,“ fără scandaluri, ori de câte ori se întâmplă atunci când îndoliați ,? ambele Azazello Poplavskiy (figurat vorbind). Și tu ești deja pe de altă parte, și oferă, știind că „cel puțin să fie prieteni.“ La urma urmei, prietenia trebuie să fie câștigat, nu totul este atât de simplu. Care gestionează fostul, atunci când nasul plin de praf? Doar trimite eșuează, nu tot ce merită, pentru că a fost ceva. Ce este?
Deci, aproximativ se întâmplă dacă doriți să călărească între punctul „A“ (despărțire dumneavoastră) și punctul „B“ (decizia de a încerca din nou) - te afli într-un punct „F“!
Cred că ar fi recomandabil chiar și în articol dezvăluie aspectul „Și pentru ce este fostul?“. Și că, uneori, relațiile înviere fată și nu trebuie să, ea vrea doar puterea asupra fostului testul îl separă de curent pasiune, chicotitul, și du-te prea.
Există un punct subtil un comentariu. Pot judeca din experiența prietenilor ei. Cred că fiecare fată care a rupt cu un tânăr în inima mea este încrezător că el este rău despre el și ratează-l. și dacă apare în noua sa pasiune, așa că nu înseamnă nimic! Pentru că el a abandonat-o cât mai curând posibil, pentru că noua este mult mai rău și nimic grav ele pot fi.
Deci, este posibil ca unele dintre doamnele vor dori să vadă acest lucru în persoană și aranja o reuniune numai în scopul de a dovedi ei înșiși și pe alții care îi aparține ei încă))) și poate oricând să se întoarcă.
Da, de la postul conveniență fostul fetei și răzbunarea poate fi prezent, în cazul în care este prin natura posesivă și respectă întotdeauna să adere la principiul „nici eu, nici oamenii și nu te ajunge la nimeni“, și, prin urmare, este mai bine să găsească puterea să nu caute motive explică de ce este necesar să ex-prietena.
În cazul în care tânărul are nevoie de mai mult timp pentru a încerca să relații de reparații și a obține o taxa de emoție cu această fată, este merită încercat, și, dacă nu certitudinea, că un gât ridicat capul înainte și nu privi înapoi la chiar și cele mai tentante oferte și aventurile din partea ex-prietena: )
Arina este întotdeauna dreptate.
ca în gluma, ea a murit-asa a murit.
Complet de acord, rake-ul vechi -Doar să-și piardă timpul în zadar.
Noi trebuie să trăim așa cum a spus Churchill, mă duc încet, dar mă duc mai departe.
Iată-mă pentru, deoarece cu atât de mult de prima si apoi ****** flotoare care nuivonafik :)
Da, grog, și prin cuvintele tale, eu, probabil, abona :)
Pentru că este necesar să se meargă mai departe, în ciuda a tot și să păstreze ultimul efort al relațiilor pe care ei înșiși au trăit, cu siguranță, nu merită :)
Deci, eu cred că este foarte important pentru a aduce distracție și emoție în fiecare zi, iar dacă locuiți în trecut, prezent și nu va fi nici o șansă de un viitor fericit va fi mult mai puțin :))
nu atunci când nu înțeleg să se întoarcă la un fost sau ex, de ce, de fapt scris persoana cu care v-ați întâlnit în mod clar, chiar și după trei sau patru ani nu se va schimba, cel puțin oamenii se schimbă poate fi numai prin cincisprezece ani și că, în cazul în care viața unui om sa întâmplat ceva serios.
și într-adevăr, ceea ce ar putea fi iubirea unui om cu care a fost de peste o lungă perioadă de timp și rareori relație se termina cu bine, că se va întoarce, mai ales atunci când este vorba de o relație nouă, pentru că o nouă relație poate aduce emoțiile sunt complet diferite. În același timp că dacă a existat fostul sau altul, este încă o nouă relație ar trebui să te desparți, nu este de mirare ei spun că, dacă dragostea era nimeni nu ar fi apărut al treilea într-o relație.
Oh, Ryzhulya, subiectul nu este simplu.
Am câțiva prieteni și eu de obicei conștienți de experiențele lor personale, așa sa întâmplat.
Nu am experimentat o dată pauză severă cu încercările ulterioare de a uita totul și să se întoarcă.
Am încercat să explice într-un fel pentru mine acest fenomen. și acolo a fost doar o versiune. Toată lumea experiențele de stres la despărțire, și mai ales în acele cazuri în care este o despărțire lungă, de exemplu, în legătură cu faptul că este necesar să se disperseze, pentru a ridica lucrurile lor, să negocieze, și că cine primește câinele, și cui canapea.
Și stresul prelungit epuizante puternic. oamenii sunt gata să facă orice pentru o scurtă pauză. ei pur și simplu vitală pentru un armistițiu și o mică fericire spărgător, asta e doar o astfel de familiar. Și, de asemenea, nevoie de forță mentală într-o nouă relație, dar ele nu există sau sunt insuficiente. astfel încât a crea un nou decalaj în perioada în care aceasta este foarte dificil sau chiar imposibil.
total de acord cu tine, așa-i spui acestea fosta pădure, și au fost, trebuie să mergeți înainte și nu înapoi, atunci când adevărul este că orașul este mic, dar pentru că vă puteți întâlni doar să spun salut și se lasă, ca nu au link-uri.
All-după mulți vine în minte este să vină împreună cu fostul său, motivele pot fi total diferit de cineva pur și simplu prea leneș pentru a construi o nouă relație, și este mai ușor să se întoarcă ceea ce urma să fie confortabil și totul.
Da, mi se pare că cei mai mulți sunt de acord cu fostul multi baieti, doar pentru ca fosta prietena, uneori, mai ușor de a trage în pat, și pentru o nouă îngrijire aveți nevoie, așa că opțiunile sunt fie prea în dragoste la fanatism în o fată de oameni, sau o opțiune pentru modul în care am pisala- leneș tipi care nu doresc să tulpina :)
Da dragoste puternică tot așa cum ați observat pe bună dreptate, forțează oamenii să îndure o mulțime de lucruri pe care barbatii, femeile, și dacă este dragostea vieții, partenerii vor rezista și a încercat din greu pentru a menține relația și pentru a preveni-le de la rupere, deoarece atât acesta va fi dureros .
Și ai Consiliului de aur dat, fie nu este eliberat sau da drumul pentru totdeauna.
cuvinte înțelepte, într-adevăr, atunci când iubești o persoană este mai mult la viață atunci când se poate vedea sensul vieții, nu lăsa niciodată să plece :) sau nu da drumul :) ceea ce înseamnă un singur lucru: pentru dragostea adevărată se agață în orice mod, ci pur și simplu să păstreze relația din milă sau din lacomie la cealaltă fată nu a primit pur si simplu nu merita :)))
Uneori reînnoi relațiile era o fată, și, în principal datorită faptului că acestea nu își pot permite să vadă lângă el în patul unui străin (dar există unul, dar este dacă el pentru că despărțirea a fost) Și atunci există o opțiune pentru a scăpa de la altul și apoi dezamăgit și acum încearcă toate relațiile cu fosta sa restaureze, dar aici avem oameni trebuie să ne amintim: semne de Dumnezeu Rogue, ori sgulnula, va continua în grădina altcuiva să meargă.
Ei bine, motivul este clar, dar încă fetele cât și băieții ar trebui să fie amintit faptul că plictisitoare aprecia relația pe care le-au, și să încerce să le dezvolte, iar când unul sau ambii parteneri începe să încerce ceva pe partea și să se joace un joc: razbezhalis--l din nou Am fost de acord, că nimic bun nu apare, ci dimpotrivă, ea devine un motiv de frustrare într-o persoană care a plecat să compare.
Da, în principiu, există doar oameni, fete, baieti, care este prea ușor să se grăbească la relația, și să le joace în joc: razbezhalis- a fost de acord, din nou și din nou.
Numai la fiecare frustrările atât mai mult de asteptare si incredere in partenerul tau mai puțin.
Deci, este destul de adevărat, nu merită să :)
Asta e cel mai important lucru este de a aprecia relația dintre fiecare pereche, altfel de ce ar începe.
Nu totul pare. La fel se întâmplă atunci când oamenii au atitudini diferite față de relația pentru că cineva pune o relație mai presus de toate, ca cineva de la parteneri cu ușurință mental le trateze, aici și acolo, pe disonanță și oamenii încep să vă faceți griji, și în cele din urmă aceste denaturări pot crește real pauză în relațiile.
Și ideale- da, sunt total de acord cu tine la o fată reală și acest tip nu sa mutat în categoria celor dintâi, este necesar să se aprecieze faptul că există, la relații de valoare, să le prețuim și să încerce să facă totul pentru a se asigura că partenerul și ei au fost drum ca și noi :)
Noi suntem creatorii fericirii lor și a doua jumătate a acestuia ar trebui să fie tratate astfel cum ar place asta ar fi atribuit, și, desigur, răbdare. Ceva de genul asta.
Un subiect foarte important ca oamenii să aibă încă îndoieli, sau vin noaptea la fosta lui!) Arina. datorită altitudinii, și argumentele și fapte! Dar nu uitați că mai important să se știe cine a fost vinovat de separare, într-o relație. Dacă fata a plecat de la un tip fără om vinovăție, de exemplu, m-am îndrăgostit de o alta, sau a decis să ia o plimbare, apoi începe o relație cu o astfel de persoană nu este sigur, și n-aș fi absolut recomandat. Deci, poate de câteva ori pentru a merge la ceai pentru a vizita toate. Și apoi totul depinde, în general, doresc să-l facă să meargă, totul depinde de gravitatea relației, și dacă dragostea a fost / nu a putut reciproc. Dacă ați fost inițiat, înainte de întâlni două nu se vor, PS ex-prietena ar trebui să acorde o atenție pentru a stabili dacă există o schimbare în natura sa și cum se modifică motivele din cauza cărora ați rupt-o cu fosta iubita. Am fost o dată și a fost inițiată sdelal..ya, și după o întâlnire, vorbesc, și am dat seama că nimic nu sa schimbat de cateva ori sa dus la ceai, și apoi altul, și a aflat că ea a avut o relație, la urma urmei, era punct. Am un sentiment de demnitate lor!
Argumentele și fapte, și ca întotdeauna o linie în ea este toate aceleași excepții sunt, de fapt, și poate fi că este într-una din o sută de cazuri de separare, care a fost de fapt o greșeală, dar că, în cele 99 de cazuri, doar a fost începutul unei vieți noi și pas spre fericire destinul lor prenex!
Da, în orice caz, indiferent cine a fost inițiatorul, în scopul de a rupe relația, faptul: nu există doi oameni le-ar putea salva, atunci în acest moment ambele sunt vinovați sau pur și simplu ambii parteneri sunt prea diferite pentru a fi împreună și de a construi un viitor luminos.
Ei bine, în orice caz, ar trebui să nu fie considerate ex-prietena în ultimă instanță, trebuie să privim spre viitor și pentru a satisface averea bun, dar pentru a bea sau a nu bea ceai cu fostul (în nici un sens al expresiei :) fiecare dintre noi se rezolvă.
Dar pentru mine și dacă relația încă se destrame, chiar și pe ceaiul este mai bine să nu pierdem timpul. Deoarece astfel încât cel puțin nici un partener nu va face rău, și gândul de a urca reunirii nu va minte :))
Faptul că fosta prietena - nu ultimul, așa că toate și nu se poate vorbi, de bine, așa cum am scris anterior, totul depinde de modul în care o persoană este în dragoste, și atât de mult pentru a obține închis pe ea posle..A care a fost inițiatorul diferența este foarte important! În cazul în care sa schimbat, atunci nici un om care se respectă, nu vine, cu atât mai mult nu va mai fi văzută ca o viitoare soție. Și dacă ai avut o cădere din cauza prostii, mai e ceva.
Totul depinde de relația omului cu fata si de sentimentele lui pentru ea, este foarte adevărat observat!
Pentru că e un lucru atunci când oamenii pur și simplu a făcut bine împreună sexual, și un alt lucru atunci când toate coincid și mental, iar nunta a fost deja jucat, iar copiii se nasc și pensia împreună, dar aici din nou, și din cauza asta coincidență kakogo- prost ea pleacă.
Desigur, primul gând atunci când un sentiment puternic că este necesar să se întoarcă a doua jumătate a anului, care, la toate costurile, dar este în valoare de cer, este în valoare de ea? De ce o fac?!
Dacă vorbim despre această atitudine că ea a plecat pur si simplu, atunci nu e doar fata ta. Întotdeauna merită să ne amintim că fata care a fost destinat, nu va pleca, și va aprecia fiecare moment cu un iubit!
Este adevărat, nici o cale de întoarcere! Chiar dacă ea însăși a plecat, și încă mai am sentimente calde pentru ea. Apoi, pot exista solistul „White Eagle“ și Vadim în Maldive și nu vreau să înțeleg întunericul sufletului ei, și ceea ce nu-i ușor recăpătat brusc în brațele mele. Nici nu am încercat să înțeleagă forțele de suporter Psihologul în relațiile de familie cu probleme, este aceeași versiune nu foarte prosperă, totul apoi din nou strecurat afară.
Din punctul de vedere al omului - dezechilibru demografic al țării și lipsa de oameni, unii dintre ei în stare de ebrietate, dependenți de droguri, PID **** s și / sau porcine (ca obiectiv și cu punctul de vedere al fetelor private), bine, în general, aș merge mai departe și nu a venit înapoi, ar trebui să fie rușine chiar și la necunoscut de atenția mea și dragoste doamnelor!
Și Arthur, e drept! Mai mult decât atât, în cazul în care fata a plecat cu ea sau tu te-ai lăsat, este încă necunoscut, care sunt mai norocoși. În orice caz, ambii parteneri sunt acum săpate pentru relații zerouri, sentimente și, datând! Și o prostie să se agațe de ceea ce a fost, dar a fost în speranța că un vechi prieten este mai bine. Mai bine :) nu va fi cei mai buni parteneri într-o relație au arătat deja, este timpul pentru a trage concluzii.
Și dorința de a dalshe- dreapta pe ea, uneori, soarta ne duce de la unii parteneri și tovarăși, să introducă Bole demn și merită, poate fi în jurul valorii de colț următor așteaptă o fată care va fi un companion viața reală și adevărată a vieții, iar tinerii toate Se va reabilita o relație anterioară.
Aici subiectul și nepoliticos spune: coaja de cal sdohla-. Pentru că nu este în valoare de încercarea de a stoarce deja stoarse relație altceva.