9 mod ecologic pentru a distruge buruienile de pe gazon

Cum de a distruge buruienile moduri prietenoase cu mediul, inofensive pentru copii și animale de casă, pentru a scăpa de gradina ta de buruieni enervante. Aici sunt nouă variante de încercări de a ucide buruieni

Puteți distruge buruienile mod de modă veche - trăgând din mâinile lor, dacă sunteți de alertă și puternice. Purtati o pereche de mănuși de grădinărit specializate pentru sarcina pe care nu le mutați în mod accidental semințele într-o altă locație. Unelte de grădinărit bune, cum ar fi o gheară sau o spatulă ascuțită poate ajuta să slăbească rădăcinile buruienilor din sol. Trageți buruieni de rădăcini complet este singura modalitate de a distruge buruienile și asigurați-vă că acestea nu sunt renăscut.

mălai

Știi ce este conținut în făină de gluten de porumb previne trage semințe? Se presară pe zona dorită și va conține semințele de buruieni din germinativ. Desigur, făină de porumb fără gluten va descuraja orice să germineze, așa că nu încercați să-l facă în grădină ca plantele nu a germina, sau nu ați terminat plantarea semințelor.

Închideți zona cu mulci și de plantare în primul rând vă va descuraja semințe de buruieni de la germinare. Mulci va conține, de asemenea, razele soarelui pe germinarea semințelor, care sunt deja sub pământ, astfel încât acestea să nu primesc o șansă de a germina. Mulci oferă beneficii suplimentare sub formă de conservare a apei și extinderea acestuia pentru a îmbogăți solul. În plus, se pare foarte frumos.

Aplicați oțet cu un spray cu aerosol, un pulverizator pompă sau o perie, pentru a distruge buruienile. Ca și alte erbicide naturale, oțet nu se poate distinge între buruieni și alte plante. Faceți acest lucru dimineața devreme, atunci când vântul un pic, pentru a evita contaminarea culturilor învecinate. Proprietățile de oțet pentru a ucide buruienile activate de soare, așa că încercați să-l facă într-o zi fără nori, care asigură, de asemenea, că ploaia nu se va spăla oțet înainte de a începe să lucreze magia.

Îndepărtați buruienile și pentru a preveni apariția unor noi posibile acoperindu-le cu ziare vechi. Un strat gros de ziare va întârzia razele soarelui, astfel încât semințele de buruieni nu pot germina. În primul rând se umezește solul, iar apoi a pus hârtia în jos, și bine umezește înainte de acoperire mulci. Aceasta este o modalitate foarte bună de a recicla ziare și de combatere a buruienilor, și ca un bonus, vă va încuraja râme târî și ședere.

Opareste acele buruieni pisălog cu apă clocotită. Pur și simplu să ia ibricul de pe aragaz și aduceți-l în grădină. Se toarnă cu grijă robinetul de pe partea de sus a fiecărei buruieni nedorite. buruieni perene dure cu rădăcini lungi, poate rezista la două sau trei execuții, dar în cele din urmă nu mai vin înapoi. Utilizați aceste gadget-uri fierbinți pentru controlul buruienilor, și, desigur, să ia măsuri de precauție - purta pantaloni lungi și cizme înalte.

sare obișnuită de masă vechi este foarte eficient pentru controlul buruienilor. Pune un vârf de cuțit în jos numai la baza fiecărei plante. Acest lucru va ucide buruienile criminali, și apoi se diluează în câteva ploi. Sarea va avea un efect negativ pe teren timp de câteva luni, deci asigurați-vă că utilizați numai o cantitate mică și numai în cazul în care într-adevăr necesar pentru a distruge buruienile. Evitați sare pe peluza sau alte plante.

săpun erbicid

Asigurați-vă propriul săpun erbicid DIY prin amestecarea părți egale de oțet, sare și detergent de vase. Se plasează amestecul într-un flacon spray și utilizați pentru a controla buruienile, buruieni împotriva contravenienților lor. Dar, să fie rezonabil. Acest amestec va ucide orice planta ea atinge, deci aveți grijă să nu le pulveriza plante perene valoroase.

Distrugerea buruienilor arzător

arzător Controlul buruienilor funcționează pe principiul încălzirii apei în celulele plantei. Pe masura ce apa se transformă în abur, celulele exploda și buruienilor este ucis. Nu aveți nevoie să carbonize buruienile, doar le căldură. Este nevoie de ceva practica, dar este foarte eficient. Nu utilizați niciodată o torță pentru a otrăvească plante otrăvitoare iedera sau de alt tip, deoarece acestea pot elibera de ulei toxice în aer, care ajunge în cele din urmă în ochi sau în plămâni.

modalități bune desigur, dar, probabil, cea mai eficientă mână pull și selectați rădăcinile atunci când săpat.
Arzător de exemplu, eu nu înțeleg cum poți distruge. Este același lucru, doar pentru a cosi - partea de sus va fi plecat, iar rădăcinile dau din nou lăstari noi. Sare, oțet, apă clocotită. toate acestea ca ceva ireal.
Cu toate acestea, eficiente, mai ales atunci când este necesar să se dezvolte un nou teren, pur și simplu prin săpat în jos pentru a transforma iarba gazon. Complet distruge buruienile, dar aproximativ jumătate dintre ele vor fi mai puțin.

Alexander, cum de a distruge buruienile, care sunt descrise în acest articol nu sunt luate din tavan, nu o ficțiune. Ele sunt din altă lume - acestea sunt utilizate în cele două Americi, și sunt foarte de succes. Alții tehnici acolo agronomice, alte modalități de a distruge buruienile din gazon.

Sarea trebuie utilizat foarte atent. Ea a făcut, și plantele obișnuite afectate, și rămâne în sol cu ​​utilizarea excesivă.
Dar mulci - un mod foarte bun. Puteți lua rumeguș sau scoarță de copac. Și mulci și îngrășăminte. Dar de conifere rumeguș poate afecta grav pe plante.

Desigur, mulci este, probabil, cel mai blând și eficient de a ucide buruieni pe gazon.

Alla, aceasta este, probabil mentalitatea sufletului rus, poporul român - corigarea ei și familiile lor. Dar alți oameni să aibă grijă de ei înșiși și se iubesc, astfel încât chiar și această lecție simplă ca distrugerea buruienilor, acestea sunt ele însele libere și de a face acest lucru cu succes, așa cum este acum obișnuiește să se spună. Dar aici puteți citi acest articol despre suflet rus misterios (adecvată doar pentru cititori)

Vezi stick de săpat. De asemenea, am, dar este la fel sau nu, nu este clar, pentru că este pentru buruieni unchtozheniya pe gazon de tip păpădia, foarte bun

Faptul că făina de porumb previne germinarea buruienilor, nu am fost conștient de. O optiune interesanta a combaterea buruienilor de pe gazon, va trebui să încercați. Dar am prezentat recent un băț miracol săpat pentru a elimina buruienile perene pe site-ul: naibespolezneyshaya lucru pot să-ți spun (mult mai ușor cu ajutorul furcii ..

Despre mălai a fost interesant pentru a afla. Dar modurile de mai jos - foarte greu.

Olga, toate căile cum de a ucide buruienile din zonă, de cel rău. Și în ciuda faptului că totul despre el este scris, puțini oameni vorbesc direct Cum de a elimina buruienile de pe cabana lor de vară? In nici un caz!

Am citit, m-am gândit, și a ajuns la concluzia că, indiferent de modul în care lupta cu buruieni, iar rezultatul este unul din an. La urma urmei, o buruiană - este un copil, și pământul - mama noastră. Și orice mama pentru copilul ei de munte în picioare. Ați semănat și holite-l, și prețuiesc, și o buruiană crește nu știe pentru sine și durere, pentru că mama lui protejează. Deci orice lupta cu el, el va mai trăi, deci mai usor de manevrat, omenește, fără ca metodele barbare. Ei bine, în cazul în care numai făina mulci și porumb - deși nu am încercat.
Mult noroc tuturor celor din țară!

Incredibil, eu sunt doar uimit cât de multe moduri de a controla buruienile acolo. Și am lupta cu buruienile de mână cu ascuns, poate că e greu, dar cumva familiar. Sunt sigur că sezonul viitor va trebui să verifice eficiența metodelor de combatere a buruienilor.

Elena, după cum nota, pentru fiecare metodă de control a buruienilor de pe gazon, există un moment al perioadei de vegetație. Deci, nu pierdeți momentul.

moduri ecologice îmi place foarte mult. Controlul buruienilor este destul de important pentru mine. Ei prospera în climatul nostru, împreună cu nesornyakami. Vă mulțumesc, Nick!

Unii folosesc chiar o astfel de metodă radicală de combatere a buruienilor ca asfaltare 🙂
Când călătoriți în țară numai în vacanță, cel mai bine este de a comunica cu buruieni oblice.

Asfaltare, cu siguranță este un mod radical de combaterea buruienilor. Dar, destul de scump și ireversibil.

Că nu au existat buruieni, trebuie să plivitul regulat înainte de buruieni semințe împrăștiate. Posibil să aveți nevoie de câțiva ani, dar rezultatul este în valoare de ea. Mama mea, în acest fel a dat buruienile. Vecinii se întreabă cum este posibil acest lucru (ei au un ciulin scroafă creste ca cartoful nu este vizibil).

Ei bine, asta e la fel de mult o descoperire pentru mine.
Vara trecută, nu a reușit să se acomodeze și o zonă de gazon gol cu ​​succes cu buruieni. Stropite cu erbicide (fără alimente cultivate acolo), ci să se rupă din țara sdohshy buruieni avea încă mâinile ei. Finit: aparent dintr-un volum mare de articulații suprasolicitați (sau altceva) - încă unele nopți degete încep să dureri, și prima dată și toate de extensor lor greu.
Acest lucru este mine pentru iubitorii de muncă manuală. Dacă este posibil să se găsească o alternativă la el - am acum doar „pro“)))

Asta e, și am urmat. Pentru a distruge buruienile de mână, ar trebui să fie sensul vieții. Și nu vreau să-și petreacă această viață. Așa că aleg metode eco-friendly pentru a ucide buruieni de pe gazon!

Cel mai ecologic mod de a ucide buruieni pe gazon, a pus un gazon foarte gros. Apoi, ea va zdrobi gazon buruieni iarbă.

de iluminat de casă, în țară, avem nevoie, de regulă, în caz de urgență, atunci când nu există nici un curent electric, sau când întâlnesc oaspeții într-un cadru intim. Aici, lampa de ulei pe dreapta câștigă primul loc Pasul 1: Materialele necesare pentru o lampă de casă! Materiale: - un bec - sare - utilizat de Banca - ciorap vechi - păcură. Instrumente: - clește lung [...]

Garden Solar Lights ușor de utilizat și poate servi pentru mai mulți ani. Imediat după sezonul acestea ar trebui să fie curățate și depozitate pentru iarna pentru a scoate bateria și înlocuiți bateria la fiecare doi ani, timp în care puteți uita despre ele. Cu toate acestea, vecinii mei tocmai le-a cumpărat, popolzovavshis, a pus și uită lămpi solare de gradina. [...]

I-am cumpărat în sticle magazin de ambalare de stil Coca-Cola în 1899, și a decis să folosească în mod creativ 6 sticle pentru lucruri mai bune, mai degrabă decât doar punerea lor în coșul de gunoi în viitor. Prima mea sticla sa transformat într-o lampă neobișnuită - în lampa de ulei pentru a da. Aceasta este o descriere a modului în care să te facă la fel! Pasul 1: Bea primul lucru de făcut [...]

Ai citit a doua parte a articolului lămpi neobișnuite - lampă frumoasă pe acetonă, cu privire la modul de a crea o lampă frumoasă cu acetonă, cheltuind nu mai mult de 10 minute pentru a finaliza această lampă Pasul neobișnuit 3: Crearea unui arzător neobișnuit lămpi neobișnuite lampă neobișnuită a acestui principiu de funcționare, caracterizat prin lipsa de flacără. Cupru, care acționează ca un catalizator, oxideaza foarte repede acetonă, care [...]

Trebuie să recunosc că am o slăbiciune pentru lămpi frumoase, practic, mă simt atras de ceva care emite lumină. Ce lampă neobișnuit după ce am făcut - lămpi cu ulei, lămpi cu gaz, lămpi cu LED-uri, lămpi cu neon. Am verificat diferitele forme de a crea lumină, dar foarte putin a fost la fel de frumos ca acest lucru. În acest instructable am [...]

Ai citit a doua parte a zonei suburbane articol de iluminat - 10 decizii pentru peisajul fermecător de iluminat gradina, teritoriu și părțile sale de iluminat de proiectare zonă suburbană în afara casa ta este la fel de important ca și iluminatul interior. Și aplică aceleași principii - aveți nevoie pentru a oferi o combinație de iluminat general, iluminat de accent și de iluminat. Iluminatul general zonă suburbană [...]

Iluminatul tramvai exteriorul casei, este la fel de important ca și iluminatul interior. Și aplică aceleași principii - aveți nevoie pentru a oferi o combinație de iluminat general, iluminat de accent și iluminatul total de iluminat zonă suburbană va ilumina zonele comune, cum ar fi drumurile de acces și intrări, îmbunătățirea siguranței. pe [...] Iluminatul de accent este cel mai important pentru luat masa și trece

lumini Street, instalate de-a lungul pistele de la cabana sau în grădină arata foarte bine, dar poate fi o durere de cap atunci când aveți nevoie pentru a instala cablurile electrice pentru a le. lumini solare în aer liber sunt o modalitate simplă, orientată spre mediul înconjurător pentru a adăuga un accent lumină de gazon sau gradina ta, fără cabluri. lumini solare în aer liber pentru munca de gradina pe baterii - baterii port lumini [...]