Distanța de la Ufa: aproximativ 250 km.
timpul de deplasare cu masina: aproximativ 4 ore.
Cum să ajungi la Nugush, cred că nu ar trebui să vorbești așa, este faimos rezervor Nugush. Călători numesc „Marea de om.“ Cine a fost acolo ar fi de acord cu această afirmație. Valuri - ca marea, roci - cum ar fi aisberguri. De altfel, conform legendei, Nugush - numele Batyr, el a fost „coleg“ Ural-Batyr și împreună au eliberat țara de monștri. Deci, du-te acolo în condiții de siguranță - nici un monstru nu va strica vacanta.
Fotografii de pe site-ul www.the-submarine.ru
2. Inzerskie zubchatki
Distanta de la Ufa: aproximativ 290 km.
timpul de deplasare cu masina: aproximativ 5 ore.
Puțini oameni știu ce Inzerskie zubchatki. Dar toată lumea știe Iremel și Yamantau. Mai mult decât atât, sa întâmplat că bașkirilor ia în considerare de munte Yamantau de munte săraci și Iremel - muntele sacru. Deci, la intersecția dintre bine și rău, între cei doi munți sunt Inzerskie zubchatki. Potrivit unor surse, este aici au fost magii care oferă cadouri la Isus. Aici ne-a plăcut să se stabilească călugărilor și pustnicilor, celulele care au supraviețuit până în ziua de azi. Prin urmare, dacă sunt setate să filozofeze, sunteți pe roata dințată.
3. Ridge Avalyak
Distanța de la Ufa: aproximativ 243 km.
Încă o dată, ochii noștri cad pe un cartier Beloretsk. Sa întâmplat că el a fost foarte bogată în situri naturale uimitoare. Ridge Avalyak - acesta este locul unde râul provine albă. Se Taiga cu aceste balti, pajiști alpine și urși. Leg doar turistii mai curajoși și pregătiți pus piciorul aici. Tu doar în cazul în care, vă spune cum să ajungi la Avalyak creasta. Am ajuns în satul Tyulyuk și de-a lungul drumului forestier care merg în direcția fermei Novohusainovo. Deja vă deschide inexprimabile tipuri de frumusete Baysakalovskih de zone umede. Wow! La fel de groază la fel de interesant!
4. Satul Dedovo
Distanța de la Ufa: aproximativ 230 km.
La sud de Ufa, districtul Fedorovsky în Republica Bashkortostan, este un loc în care viața pare să fie înghețate în frumusețea sa originală. Acest sat. Bunicii Acesta este situat pe malul stâng al râului Ashkadar și are un pic mai mult de trei sute de locuitori. Principalele atracții ale satului - mijlocire Manastirea Ennatsky si natura neatinsa. Aș un fel de loc de putere suna. Nu mă crezi? Du-te și vezi!
5. Krasnousolsk
Distanța de la Ufa: aproximativ 131 km.
Timp de călătorie pe masina: aproximativ 2,5 ore.
Suntem obișnuiți să gândească la acest loc ca locația „doroguschego“ sanatoriu. Nu mulți oameni știu că puteți merge în Krasnousolsk „sălbatici“. De exemplu, înființat un cort și du-te înot în sursa gri-hidrogen sau lac prezent miere Bashkir. Pentru mine, cuvântul „miere“, odată ce a prezentat la stupina Gafuriysky District. Puteți ruga în biserică și să aprindă o lumânare într-un fenomen pestera al Fecioarei. Bea acest lucru, nu îmbuteliate Krasnousolsk apă direct de la numărul sursă 12. Și dacă te duci un pic mai departe de stațiune, vă aflați într-o locație fabuloasă. Pompa-cameră, lac, pod și foișor. Apropo, niciodată nu există un popor - aparent cunoștință de existența paradisului. Dacă doriți fotografii mai luminoase, a fost mereu acolo.
6. Kandrykul
Distanta de la Ufa: aproximativ 144 km.
timpul de deplasare cu masina: aproximativ 2 ore.
Mesaj despre Kandrykule publicat exclusiv la cererea cititorilor. Îmi place acest loc călătorii. Cred că, pentru transparența apei din lac. Comparativ cu mal, este fenomenal curat. Pe malul unei mase zi liberă de oameni, cele mai multe dintre ele în stare de ebrietate. Prin urmare, să se bucure de o mulțime de natură Kandrykulya, este mai bine să meargă acolo într-o zi lucrătoare. Apropo, în conformitate cu o versiune, lacul a fost numit asa pentru ca este acasa, la mai multe castori.
7. Cascada Gatiti Karauk
Distanța de la Ufa: aproximativ 171 km.
timpul de deplasare cu masina: 3 ore.
Cascada Gatiti Karauk situat în zona Ishimbai lângă cele mai frumoase peisaje naturale. Pentru a ajunge la ea, trebuie să conduci o parte din drum pe drum. Cu toate acestea, este în valoare de ea. În afară de cascada, există un râu revigorant Zilim, centru de recreere și peștera Salavat - un loc popular pentru călătorii.