61 de revizuire a centrului clinic-diagnostic № 4 la București, Krylatskoye, Krylatskoe Hills Street, 3

Sunt atașat la numărul de ramură 5. Am boli de inima reumatice, si recent, au existat o durere în inimă. Din ceea ce am înscris pentru o întâlnire cu un terapeut Achilovu B. M. a venit la timpul său, dar a rămas pentru mai mult de o oră la ușă. Achilova subliniind preocupările lor, am cerut direcția pe ECG. Și chiar mi-a cerut să măsoare presiunea. Achilov neplăcere a deschis un dulap și a scos o pungă și a scos din sac stetoscop și tensiunii arteriale manșetă, au masurat tensiunea mea, a spus că normală (presiune arterială ridicată I) și toate îndepărtat din nou. mai departe ›

În numărul nostru de ramură 5 către oameni urât (cu excepția celor pentru medici individuale, dintre care mulți au plecat). Am vrut să sun un doctor la domiciliu pentru mama mea, un veteran de război. Noi nu suna de multe ori, dar uneori au. Hai medicii de serviciu care sunt bolnavi în moduri diferite. Așa că am vrut să pre-vedea cine va veni. În cazul în care se utilizează pentru a fi și un birou de ajutor, pentru a răspunde la această întrebare am eșuat. M-am întors la manager. secția de terapie Bashmakovoy N. I. și a primit răspunsul că ea este. mai departe ›

Sunt, de asemenea, un rezident al Krylatskoye, locuiesc la Bulevardul toamnă, 5 k. 3. Și sunt 70 ani pensionar, nu este destul ca clinica noastră înainte de 195. am avut posibilitatea de a fi acceptat în centrul de diagnosticare. Și am ajuns la concluzia că este de a scrie direct primarului, că această problemă a fost rezolvată și toată lumea ar putea fi atașat la acest centru, și cu siguranță la vizitele noastre au fost plătite de compania de asigurări.

articole similare