23. Eu folosesc, de asemenea, creme, t.k.krashus și piele naturală se usucă, astfel încât după îndepărtarea machiaj, pielea trebuie sa fie uvlazhnit.Seychas vara nanoshu crema de zi cu protecție solară cu un grad de + 50 că nu a existat nici o îmbătrânire prematură kozhi.Maslo avocado potrivite pentru orice tip de piele, nu astupa porii, este bine să frotiu ochii înainte de a merge la culcare, puteți adăuga în cremă, ulei de migdale, masochki cu argilă, se adaugă este, de asemenea, ulei, diferite, uneori amestecuri (ulei de avocado + ulei + mandalnoe perskikovoe). Pentru îngrijirea pielii lor ar trebui să fie luate cu tinerii.
Sunt 26, eu folosesc skabom cafea o dată pe săptămână, crema de copil în fiecare zi, dimineața și înainte de a merge la culcare, bine, fă-ți este, uneori, masochku de ouă sau smântână. Uită-te bine, deși, și fumul pnt deja de mult timp, de țigară într-un stand care nu vinde, în cazul în care nu au fost făcute în sus, cere un pașaport))). Mama mea 46, fumează 20, arată mai tânăr decât svestnits lui, la cosmetologi nikgda nu a fost nimic frotiu special. bunica 76 caută un maxim de 60 de ani, a lucrat toată viața lui în mină, despre saloane de frumusețe naturală și nu au auzit) Durată de viață doar unse cu crema de copil. Mama cel mai bun prieten al meu, viața lui se duce la un salon de înfrumusețare și tot felul de proceduri de modă nouă (fonduri permit) .Nedavno unele cusute fir de aur, și simțul de zero, în lucrarea sa cincizeci de arata ca o bunica este veche si ridata
Nu îndemn să fumeze și să nu aibă grijă de ei înșiși. Doar cred că 80% este dependentă de ereditate și gene, și numai 20 de îngrijire a pielii.
Totuși cred că 23 nu supraîncărcați pielea cu grijă inutile.
Sunt 22, dar am început grija ta, astfel încât să nu se ocupe cu probleme de pieleii îmbătrânire, it.p. ofilire
Morshynska 1,5 litri pe zi, gel de spalare cu AHA acizi (ten gras) spf15 crema (Anna Lotan), gel ușor, cu vitamine si acid hialuronic sub ochi (Christine), o pulbere SPF30 (artistri), o dată pe săptămână săpun exfoliant (a crescut de mer), o dată pe săptămână, o mască pentru a restrânge porii (Majuro) și periodic anti-inflamator, ser hidratant nanoch.
Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“
Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: [email protected]