21 de ani, care a pierdut ambele picioare, a apărut într-un sincer pentru a arăta photoshoot că o astfel de

DailyMail

21 de ani, care a pierdut ambele picioare, a apărut într-un sincer pentru a arăta photoshoot că o astfel de

în vârstă de 21 de ani, american Mia MacDonald a pierdut ambele picioare după ce în urmă cu doi ani, lovit de un tren. Cu toate acestea, un prejudiciu teribil nu a oprit-o să participe la diverse sedinte foto, cu care vrea să demonstreze. că chiar și persoanele cu handicap grav sunt capabili de a trăi o viață plină și bogată.

gulfcoastprosthetics.com

„Tot timpul am simtit durere, ca și cum corpul meu a fost pe foc. Am pierdut mai mult de jumătate din sânge, iar medicii crezut că nu va supraviețui. Picioarele mele au fost răni foarte rău acumulat o mulțime de gudron și murdărie, care poate duce la infecții și de contaminare. " La spital, Mia a petrecut trei luni, și apoi re-învățat să meargă, inclusiv cu ajutorul unor proteze.

gulfcoastprosthetics.com

Ea este acum studiază pentru a fi un psiholog, și patru luni în urmă, de asemenea, a devenit mamă. Acum, motivația principală în viață - fiica ei Harper.

DailyMail

„Faptul că ai membrele amputate, nu înseamnă că nu poți face ceea ce o persoană normală“, - spune Mia. Fata este angajată în sala de fitness, înot, ea conduce o mașină și călătorește cu un prieten pe o motocicletă.

DailyMail

„Știi - spune Mia - înainte de a mi-am pierdut picioarele, nu am putut face o stea pe mâini, și m-am gândit că ar fi interesant să înceapă cu asta. După ce m-am întors, am dat seama că am putut realiza mult ".

DailyMail

După un timp, Mia MacDonald a decis chiar sedinta foto picant. Potrivit ei, ea a vrut să arate că persoanele cu membrele amputate pot fi destul de sexy. Ea spune că a fost una dintre cele mai mari provocări pentru ea, dar a meritat.

DailyMail

Reacția în rețelele sociale ale acestor imagini a fost în general pozitivă, care a confirmat și mai mult fata din dorința de a demonstra aptitudinile și abilitățile lor, chiar și în zonele cu care persoanele cu handicap sunt, de obicei, nu sunt acceptate, în principiu, se leagă.

DailyMail

Planurile sale imediate - de a lua parte la unul dintre cele mai populare maratoane și de a depăși înainte de sfârșitul distanței deplin. Mia face apel la toate persoanele cu probleme similare cu ea, nu-și pierd speranța și să ne amintim că ei sunt capabili să facă lucruri uimitoare, chiar și cei care nu au ghicit.

DailyMail

„Sper să devină un avocat pentru persoanele cu dizabilități și să le ajute să înțeleagă că, chiar dacă te-a lovit de un tren așa cum a fost în cazul meu, sunteți în stare să facă lucruri incredibile care au conceput.“

articole similare