Cineva are o idee?
Ceea ce am raspalagayu.
1. Am un LLC
2. Site-ul este problema
3. există depozite libere
4 camere, un birou. dar departe de metrou (de exemplu, nu are clienți pentru amenzi du-te de sensul)
5. Apă și energie electrică în orice număr de insule = liber
toate cele de mai sus au asupra mea principală de locuri de muncă (am fost acolo ceva de genul unei baze naachlnika)
6. 15-20000. Este într-adevăr mâine, fără a strecurat în continuare pentru ei înșiși, ci în ideile recuperabile reale la 60 tinayti, de asemenea, este posibil. (Vinde masina în cele din urmă)))
Doamne, într-adevăr nu se poate gândi ce să facă pentru a fi profitabile. Vă rugăm să ajute.
M-am gândit deja despre producția și revânzarea, chiar nu știu de unde să încep. (
Există idei și gânduri reale. Ai crede că, chiar împreună.
Doar deja obosit de speranța pentru cineva. Aici vrea ceva ei să se scufunde cu capul înainte.
ICQ 4006000 meu
Doar voi urma această temă.
Vă mulțumim anticipat pentru ideile tale.
Cineva are o idee?
Ceea ce am raspalagayu.
1. Am un LLC
2. Site-ul este problema
3. există depozite libere
4 camere, un birou. dar departe de metrou (de exemplu, nu are clienți pentru amenzi du-te de sensul)
5. Apă și energie electrică în orice număr de insule = liber
toate cele de mai sus au asupra mea principală de locuri de muncă (am fost acolo ceva de genul unei baze naachlnika)
6. 15-20000. Este într-adevăr mâine, fără a strecurat în continuare pentru ei înșiși, ci în ideile recuperabile reale la 60 tinayti, de asemenea, este posibil. (Vinde masina în cele din urmă)))
Doamne, într-adevăr nu se poate gândi ce să facă pentru a fi profitabile. Vă rugăm să ajute.
M-am gândit deja despre producția și revânzarea, chiar nu știu de unde să încep. (
Există idei și gânduri reale. Ai crede că, chiar împreună.
Doar deja obosit de speranța pentru cineva. Aici vrea ceva ei să se scufunde cu capul înainte.
ICQ 4006000 meu
Doar voi urma această temă.
Vă mulțumim anticipat pentru ideile tale.
Dacă sunteți interesat de subiect de electronice auto, este dispus să discute cu tine problema cooperării.