12 comportamente care resping oamenii de la tine

Comportamentul tau - acest lucru nu este întotdeauna lucru de remarcat faptul că se poate schimba complet viata ta.

În fiecare lună, soția mea și eu iau sute de clienți care încearcă să ajute să se ocupe de viața lor - atât de mult lucrăm. Și datorită acestui dialog am fost „norocos“ pentru a se familiariza cu multe tipuri de comportament respingătoare clienților noștri unul față de celălalt. Mai mult decât atât, am văzut rezultatele acestui comportament - devastare totală și distrugerea, fie în relații, creșterea personală și profesională sau pur și simplu de viață. Dacă se comportă negativ, și distruge viața ta și viețile tuturor celor asociate cu ea.

Să fim sinceri cu noi înșine cu ei - uneori, noi toți se comportă mai degrabă negativ, otrăvire comportament similar de-a lungul vieții sale. Nici unul dintre noi nu sunt imune la schimbarea periodică de starea de spirit - și nu întotdeauna în direcția cea bună, dar, crede-mă, acei oameni care sunt în mod constant de lucru pe ei înșiși și angajate în dezvoltarea personală, acest lucru se întâmplă mult mai rar.

Și nu contează inclus Ai un comportament „toxic“ într-un obicei, sau vine în jos pentru a vă numai în cazuri speciale, pentru a se asigura că aceasta nu împiedică în cele din urmă fericirea ta, trebuie să învețe să recunoască atunci când se comporte în mod negativ, și încercați schimba gândurile atât de mult succes pentru a rezista.

Deci, în acest articol dorim să vă spun despre cele douăsprezece comportamente cele mai frecvente care otrăvesc viața ta. Iată-le:

Acum - rândul tău ...

Dacă vă aflați într-una dintre aceste tipuri de comportament, amintiți-vă - nu sunteți singuri. Nici unul dintre noi nu sunt perfecte, iar în adâncul fiecărui suflet există, ceea ce în lumina zilei și de ceas nu doresc să. Deci, un lucru rămâne - să fie mereu atenți la aceste trăsături noastre „drăguț“ personalitate nu a putut strecura pe noi neobservate.

Marc Chernoff
Traducerea articolului 12 Comportamente toxice care Push
Oamenii departe de tine prin Kluber

articole similare