Sunteți comunicativ, stres și legkoobuchaemy? Uită de asta! Si cel mai important - șterge din CV-ul, pentru că aceste cuvinte nu înseamnă nimic pentru recrutare și le irita. Superjob a cerut 500 HR-manageri, ce cuvinte pentru a relua solicitanților le prezintă cu emoții negative.
Trebuie să spun că recrutorii, care nu irita nimic, dar puțin mai mult decât cei care au găsit inserate în lista noastră de cuvinte stop: 41 și 35%, respectiv. Un alt 18% nu irita eycharov expresii specifice, și greșeli și rezumat problema greșit, iar 6% au fost indeciși.
Deci, în primul rând este necesar pentru a căuta CV-ul cuvântului „comunicativ / st“ și „stressoustojchivyj / st“ și ștergeți-le: 14 și 13% eycharov care au o cerere CV-Lexicon, numesc aceste cuvinte lipsite de sens și apatică, argumentând că candidații înșiși de multe ori nu înțeleg sensul lor: „de multe ori, candidații pot nici măcar nu răspunde la care este de a comunica, sau nu se potrivesc cu calitatea acestui“; „Despre stressoustojchivost scrie toate și diverse.“
În locul al patrulea - ușor de învățare: să aibă o formulare revendicările 7% HR. „Mai ales fraza despre învățarea ușoară ridică întrebări în rezumatul experților cu o experiență foarte lung“, - a explicat eychary.
„Vreau / dragoste / au ...“ - să fie atent cu aceste verbe. „Îmi plac oamenii, în cele mai multe dintre manifestările lor, dar leul este încă un pic mai mult“, „Am o mașină personală și doi copii“; „Vreau să lucrez“ - aceste fraze sunt inofensive la prima vedere, recruiterii (5%) a le vedea informații redundante sau o modalitate de rău să iasă în evidență din mulțime.
Fraza „Eu sunt cel mai bun / tot ce pot / pot face orice“, în locul șase, cu 4% din eycharov vot. Nu este nimic mai bun decât un candidat care poate și știe cât de mult, dar în etapa de angajare au nevoie de specificul: ce poate solicitantul? că el poate? O concluzie cu privire la calitatea și unicitatea ridicată a candidatului un manager de resurse umane profesionist vrea să se facă.
„Salariul nu este mai mică / mare salariu / salariu mare / o mulțime de bani“ - „așteptările salariale“, acestea și expresii similare Recrutorii (3%), se recomandă să fie înlocuită cu o cifră specifică într-un rezumate speciale de câmp, numit
„Aspect prezentabil“, „deținerea de echipamente de birou“ și „responsabilitate“ a marcat 2% din voturile recruiteri. Consultați frumusețea nepământeană nu are sens decât pretinzând locuri de muncă în industria de divertisment, și să fie capabil să utilizeze un capsator și o imprimantă și să nu fie nătângi (adică să fie responsabil) - de la sine implicite lucruri.
Printre alte pretenții de recrutori (47%) au fost aici pentru o astfel de cerere, de exemplu, frazele: „Apeluri clienții morți“; „Dependenti: fiul / fiica și fiul“; „Eu pot vinde nisip în deșert“; „Pot să sap, nu pot săpa, eu pot face săpat celălalt“; „M-am așezat la birou“; „Fluența în limba română“, „Bună ziua.“ Taie-le din CV-ul, în cazul în care obiectivul dvs. - pentru a găsi rapid un loc de muncă bun.
întrebare:
„Există un cuvânt / expresie care se găsește în rezumatul solicitanților, care provoacă emoții negative sau enervant? Dacă da, vă rugăm să scrie ce cuvântul „(sondaj public)
Da, sunt cuvintele / expresiile care enervează *